Где да пијеш 2 долара Маргарита на Дан националне Маргарите

Национални исхрани хране су очигледно једино добра ствар: бесплатна храна и дисконтована пића. И овај викенд Национални дан Маргарита долази мало рано. Док је празан празник званично у понедељак, 22. фебруара, велики број националних ланаца већ у недељу нуди понуде на текилу коктелу. Ево где можете проценити јефтино и укусно пиће – и тост да уштедите неку озбиљну готовину.

Чизбургер у рају

Иако Јимми Буффет прославља “Маргарита Мондаи” у својим ресторанима сваке недеље, овај одмор за пиће значи да ће у понедјељак, 22. фебруара бити посебни, 2,22 долара кућних маргарита.

слика

Фацебоок / Цхеесебургер ин Парадисе

Цхевис

Нажалост, само ће изабрати локације Цхевис-а учествовати, тако да позовите да бисте се уверили да можете искористити понуду.

Мекицан Рестаурант Маргаритас

Од петка, 19. фебруара до понедељка, 22. фебруара, ресторани Маргаритас це све време прославити Национални викенд Маргарита са 5 маргаритних марака. Поред тога, биће награде и поклони као што су мешавине маргарита и поклон картице.

слика

Фацебоок / Маргаритас

На граници

Мораћеш само да потрошиш два долара на стандардне маргарите од 12 унци. И посао траје цијели дан и ноћ у понедељак, 22. фебруара!

Руби Текуилас

У овом тексашком ланцу, кућне маргарите ће у понедељак, 22. фебруара бити само 3 долара.

Тони Рома

У недељу, 21. фебруара, имена имена Тони Рома “Цлассиц Ромарита” (а.к.а. куће маргарита) биће снижена на 4 долара на локацијама које учествују. Ако се вратите на сам национални дан Маргарита (пон, 22. фебруара), цена пада на 2,22 долара. Оцена!

Наравно, ако бисте радије остали унутра, онда морате потресати ове мини марже и бацити неколико назад у прославе најбољег (и најопаснијег) измишљеног одмора свих времена. Живели!

Пратите Делисх он инстаграм.