Ево Тајне да направимо Глазиране Дункинове крофне

Уз Национални дан крофне у нашим умовима, желели смо да знамо како направити савршено застакљени прстенови. Зато смо се окренули за бренд који је најпознатији по свјежом пецивом пециву, Дункин ‘Донутс. Са својом 68-годишњом историјом, ДД је место за спот за крофне и крофне. У ствари, компанија је тако добра у крофима да се тајни рецепт није променио откако је први пут створен још 1948. године.

И од тренутка када смо ушли у кухињу у штабу Дункин, могли бисмо рећи зашто. Уђите у лабораторију за крофну и све мисли и разговор вртите око прстенова. Већина локација широм земље још увек чини све своје крофне свјеже сваког јутра, из кухиње у кући. Они који не добијају ново израђене прстење из оближње централне кухиње у а.м.

Због тога су извршни шеф Јефф Миллер и менаџер одличне крофне Рицк Голден нас шетали кроз читав процес креирања доњег колача од ДД-а – излажући нове идеје рецепта и тестирање нових укуса за мешање теста и преливање на глазуру. Резултат је топла, пухасто, равномерно обложена крофна коју ћете желети да шалите за неколико секунди. И онда се вратите на другу и трећу.

слика

Рхеанна О’Неил Белломо

Да бисте направили ове бебе, прво морате да измерите нашу мешавину крофне и пропорције воде. Иако Златни не дели никакве детаље о рецепту, рекао нам је да је, осим тога што је тајна, у суштини остала иста, пошто је оснивач Вилијам Росенберг из 1940-их година развио прве крофне за крофне. , очигледно је другачије тесто и процес припреме него крофне квасца, које захтевају грејање сатима пре него што се могу испразнити.)

Када пустите тепсију да се одморите, стављате гориво за одлагање, који истрчава и резно прстенове равномерно у огромну каду врућег уља који се конзистентно чувају на 375 степени Ф. И ту се налази све прецизности: пржите за 45 секунди са једне стране, а онда сваку крофну прелиставате за мање од 10 секунди пре него што пустите другој страни пржити још 45 секунди. То је вихор два минута који узима озбиљан фокус и пажњу на детаље. И то је све вриједно када дође време да их загризе у праху од шећера.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

29 − 28 =