Ево пице твојих сањајних сања

У животу ништа не волимо више од пице. Осим можда тацос. ОК, али заправо пица. Мислим тацос? Схватате – борба избора између ваших два сирастог, попустљивог, пијанца за пијење је стварна. Ми смо раније ставили млевену говедину на торту са отвореним лицем и назвали је то пиззом и израдили мноштво креативних начина комбиновања италијанске и мексичке хране, али још увек нису радили посао. У ствари не једу тацос и пицу истовремено – али смо нашли масхуп за исхрану све да их све завршимо, а ТБХ, мало смо ми интимирани.

Тони Болонеи у Хобокену у Њу Џерзију схвата да је гриз на тату и да је то тацо пица, то је дјечја игра, тако да је ресторан Тацо у уторак ушао у најопаснији догађај икада, Тацо Пизза у уторак, и стављају стварне тацос на врх стварне пице. ОК, можда то звучи тако необично, али сачекајте – ово је а 30 поунд пица са три тацоса на сваком комаду. Да ли смо доста вредни?

слика

Захваљујуци Тони Болонеи-у

Пица се састоји од тоне сира, куезо Оакаца, царне асада и цхипотле асада на врху пице теста, различитих врста тацос на врху, а затим гуме и павлаке у средини за потапање, јер зашто не? То кошта 80 долара за целу енцхиладу (ерр, пизза?) Или 10 долара за појединачни део.

слика

Захваљујуци Тони Болонеи-у

Што се тиче тога како је власник Мике Хауке чак изнео идеју, можете се захвалити гомилу каменованих дјеце која су лутала тамо “високо од врага … изашле из својих мисли” тражећи тацос. Наравно.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

57 − = 48