Ево како добити Старбуцкс ПСЛ пре било ког другог

Док су ове вреле вреле температуре – у комбинацији са растућим трендом леденог леда, ледена беба за јутарње купе о ‘јое – учиниле хладну пиву популарнијом него икада, јасно је да су људи већ спремни за пад: до сада ове године тражи Пумпкин Спице Латте су превазишле оне за трендовско пиће. Такође су замрачене претраге класичних, као што су регуларни латте, цаппуццино или Цаффе Моцха, према подацима Гоогле Трендс.

Не би требало изненадити да ће, када почнете да претражујете “Старбуцкс пумпкин”, једна од предложених ауто-комплетних опција је “Старбуцкс Пумпкин Спице Латте релеасе дате 2016.” Инкуиринг миндс потреба да знају када могу добити шољу еспреса упаљену са својим омиљеним јесенским зачинама.

Како су конкуренти одбацили своје датуме пуштања, Старбуцкс је до тада био мирнији.

Старбуцкс PSL
Старбуцкс Фраппуццино / Гипхи

Како рано напасти пиће:

Ове године бренд је обавезао своје фанатике, понудивши пиће у уторак након дана рада (6. септембар) – обично то чини – али дају оне који једноставно не могу да чекају да падну (Мајка Природа и временске прилике проклете!) прилика да постави шољицу 1. септембра – пуна пет дана рано. Ви само морате бити члан награде, који можете да урадите тако што ћете се пријавити овде, или пратити брдовитог, антропоморфног напитка, @ТхеРеалПСЛ. Такође можете пробати руку у само просјачењу бариста. Хеј, могло би да ради!

ПСЛ

Старбуцкс

Све што треба да знате о новом паду Пиће:

А, за оне који не напију гурмане, Старбуцкс доноси врућу нову алтернативу: Чиле Моцха Латте. Комбинира топлоту од анцхо и цаиенне цхили паприке зачинима какао, као што бисте очекивали од мексичке вруће чоколаде. Ово пиће није направљено као типична моцха латте – зачини се помешају са какао и паре са било којим млијеком који наручујете, а не бучаном мокастим сирупом у већ парено млеко. Пијуо је пио са богатим укусом, рекао је представник компаније Старбуцкс.

Старбуцкс Chile Mocha

Старбуцкс

Цело пиће је прелијено шлагом и мјешавином земља анцхо и цаиенне цхили паприке, морске соли, паприке, цимета и шећера – то је слатко, димљено и мало зачињено. Званично ће звати меније за складиштење 6. септембра, али награде чланови могу наручити шољицу већ 3. септембра.

Иако пикантно пиће може бити поларизовано, Старбуцкс репс је рекао да је желео експериментисати додавањем топлоте латте-у након што је видио како су популарни срирацха пакети и Анцхо Цхипотле Цхицкен сендвичи били са купцима. Има смисла да вам служе пиће које вас загрева док се температуре смањују – иако се постигне ниво ПСЛ нивоа (у продаји од 200 милиона куповина, то је најпродаванији сезонски напитак марке свих времена) тек треба да се види.

Знаш да си то успео кад постанеш пунцхлине за сваку јесен – и Басиц Б * тцх-меме.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

81 + = 88