Ево како добити слободан бургер на Дан националног хамбургера

Свако воли добар хамбургер, па када сазнамо да је субота 28. маја Национални дан хамбургера, отишли ​​смо директно у друштвене медије да видимо како се наша омиљена мјеста хамбургера славе. Сретно за вас смо пронашли неке одличне договоре да прославимо нашу омиљену мастну храну. Било да вам се чини да је то обично, нагомилано или капање растопљеним сиром, ево неколико места за проверу.

Умами Бургер

Не само да ћете добро јести с овим куповином добијете један бесплатни бургер уговор, али такође можете добро спавати донирајући свој бесплатни хамбургер у оброке на Вхеелс Америца.

слика

Мекдоналдс

Овај фаворит за брзе хране започео је продајом хамбургера и сада прослављају свог првобитног најбољег продавца са забавним регионалним промоцијама. За детаљније информације погледајте локалну франшизу или Мицкеи Д твиттер!

слика

Стеак н Схаке

Можда није слободна, али за хамбургер са сланином, помфритом и једне стране, спремни смо да се договоримо само за купон.

слика

ТГИ петком

Волимо тартуфе, тако да није изненађење што смо узбуђени због овог Дана националног хамбургера где добијате тартуф сложени бургер (на слици испод), страну и пиће за само 12 долара!

слика

Џек у кутији

Готов новац на својој 2-за-1 бургер уговорима проверавајући њихову Фацебоок страницу или Снапцхат за купон на 28. месту!

слика

Пратите Делисх на Инстаграму.