Ево како да добијете бесплатан Гуац на Цхипотле-у Овај уторак

Бењамин Франклин је једном рекао да на овом свету није ништа сигурно осим смрти и пореза – али година је била 1789, а Цхипотле није постојао. Сада, ми знамо три ствари да будемо сигурни: смрт, порези и хладна, тврда истина да је Гац екстра. Осим 31. јула.

Следећег уторка је Национални дан авокада, а многобројни мексички ланац извлачи све станице да доведе навијаче. Ако наручите свој оброк путем апликације Цхипотле-а или сајта, добићете бесплатну услугу гуацамоле. Значи 24 сата, све што знате биће лаж – јер ће ВТФ, гуац ​​бити слободан?!

Цхипотле Becomes First Non-GMO US Restaurant Chain

Гетти ИмагесЈое Раедле

Можете да откупите оне слатке, лепе, без трошкова, пире авос са шифром “АВОЦАДО” када се одјавите. Они могу доћи као део вашег главног, као у бурриту или на врху посуде, са стране или са неким чиповима. У прошлости када је Цхипотле дао слободан гуац ​​(хехе, још увек не могу да верујем у то док га пишем), они су навикли да навијачи играју игре. Овај договор је једноставнији и бољи потез да бисте преузели апликацију, пошто вам куповина у продавници неће зарађивати.

Ааааааанд, продао.

слика
Цон Поулос

ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈ Делисх Цоокбоок, бооксамиллион.цом