Ево како да добијете бесплатан Гранд Слам у Денни-у

Прошле године, Денни је направио снове о дјеци колеџа који се шетају свугдје свугде када су најавили Денни’с Он Деманд, онлине поруџбину и услугу за испоруку која још више наручује храну за храну са телефона.

Да би награђивали нове и постојеће кориснике на захтев, Денни се ширио 2018. године тако што је бесплатно дао свој најпознатији оброк – готово. Ако наручите оброк кроз Денни на захтев, између 31. јануара и 31. јануара, добићете кредит за бесплатну изградњу сопствене Гранд Слам-а за коришћење на следећем редоследу. ФИИ, кредит се мора користити у року од 30 дана од првог налога.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Почните свој дан са укусним и шареним, ширите се као @мак_буфанда

Порука коју дели деннисдинер (@деннисдинер)

Ако вам је потребан освежитељ, Гранд Слам долази са вашим избором четири предмета са листе прилика за сваку ставку за доручак, укључујући палачинке, сланину, кекс, јаја, шунку, гриз, овсену кашу, кобасицу и воће. Можете додати и још два предмета за додатни трошак ако сте заиста гладни, или их прилагодите ароматичном палачинке или меда јалапено сланином. На око 7,50 долара за стандардни оброк јаја-сланине-палачинке и кобасице, то је обично крађа, али не можете победити.

Од лансирања у мају, Денни је продао више од 800.000 оброка на захтев преко услуге, које се могу користити на паметном телефону, таблету или рачунару. Испуњавајући Дени-ово “увек отворено” обећање, храна се може поручити 24/7. Динер је такође проширио своје зоне за испоруку, са више од 40 процената Денниових локација које сада испоручују.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.