Ево где можете купити Пинот Григио Донутс следеће недеље

Исту пекару која нас је доносила Просеццо Донутс прошле године ослобађају још једну лепу печену храну како би прославили једно од наших летњих пића: Пинот Григио.

Пинот Grigio Doughnut

Натханиел Јохнстон Пхотограпхи

Нев Иорк-ов Тхе Донут Пројецт продаје нову Пинот Григио Донут за свега 4,75 долара по поруџбини с качкаваљем, Цавит Пинот Григио глазирањем и прелијеп је са прљавштинама и златним прскањем.

Отпуштен у партнерству са Цавит Пинот Григио за прославу Националног дана Пинота Григио 17. маја, Пинот Григио донутс ће се у понедјељак, 14. маја отићи на продају неколико дана, а биће доступан до недеље, 20. маја па можете прославити целу недељу.

Пинот Grigio Doughnut

Натханиел Јохнстон Пхотограпхи

Ако не можете да стигнете до Њујорка у наредних неколико дана, постоји мала шанса да их можете наћи на пројекту Донут дуже, ако су довољно популарни.

Заправо, Донецот Пројекат Просеццо Донут је требало да буде доступан само прошлог августа, али изгледа да је било толико популарно да су га држали на свом менију. Инстаграми розе и златне посластице су додати недавно 1. маја 2018. године и још увек је на листи на њиховој веб страници.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Просеццо Донут … Спарклес анд Блинг на овом сунчевом дану! #тдпниц #донутс #доугхнутс #процесеццо #еееееатс #спарклес #блинг #ниц #невиорк #вемакефун #треатиоселф #еатерни #тхриллист #фоодсхаре #фоодпорн #еатер #туесдаи

Пост који дели Леслие Полиззотто (@леслиеполиззотто)

Пројекат Донут налази се у улици Мортон 10 у западном селу у Њујорку и отворен је од 8 до 6 часова. Од понедељка до петка и од 9 до 18 часова. Субота и недеља. Али, судећи по томе како су луди људи прошле године прошли просеццо крофне, желећете стићи на ранију страну да бисте добили своје руке на једном од ових.

Пратите Делисх на Инстаграму.