Ево где да добијеш Рамен Онесие Цхрисси Теиген обучен Луна Ин

Тешко је не видјети Цуп оф Ноодлес без тренутка да се одмах враћате у дугачке ноћи на колеџу, гурнећи за финале у соби за спаваће собе – или их правите након школе, јер су то једина ствар коју бисте могли сигурно микроталасну, а да не спалите кућу. Током година, ваша неба је можда напредовала изван оних стиропорских шоља сланих, инстант рамен, али из неког разлога, и даље их волимо. Очигледно, Цхрисси Теиген и њена кћерка, Луна, деле то осећање.

Погледајте овај пост на Инстаграму

слатки резанци

Пост који дели цхрисси теиген (@цхрисситеиген)

КУПИ САДА: Слатки Ноодлес Онесие и шешир, 49 долара; етси.цом

Теиген је поделио ову фотографију Луне на Инстаграму, носивши један од Купа Нудлица, у наслову “слатки резанци”. Сигурно је рећи да се Луна Легенд може повући само о било којој одјећи (укључујући и авокадо купаћи костим), али нас је посебно запитао где можемо наручити један од наших.

Напори за проналазак верзије за одрасле нису успјели, али смо сазнали гдје можете купити носталгичан изглед за малог у вашем животу (са 6 мјесеци до 6Т величине). Доступни су на Етси-у преко БуззБеарСтудио-а, а можете чак и снопирати шешир од рамена ноодле од предива.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.