Џеси Џејмс Децкер само објавио најспоразивнији дојки Пиц

Као што је она радила током њене трудноће, Јессие Јамес Децкер је држала право на друштвеним медијима откако је родила своје треће дете. Делила је слатке фотографије своје старије деце и љубила свог новог млађег брата заједно са не-ас-идеалним тренуцима, као када је излијепала свечане торте са рођенданима с пријатељима.

Јуче је Децкер дијелио још једну допуну дојења на Инстаграму. Написала је слатку фотографију себе и бебице Форреста, “Да ли је могуће да беба жели да буде на штапу 23 сата дневно?” Друге мајке целеба су брзо реаговале – Јессица Алба је одговорила “Моје је урадила”, а Џејми Линн Спеарс је одговорио: “Исто овде … то је цео дан.” Сунни Хостин, сидар АБЦ Невс-а, такође се сложио: “Догодила сам се са мојим сином, сваки дан сваки дан.”

Погледајте овај пост на Инстаграму

Да ли је могуће да беба жели да буде на штапу 23 сата дневно? ����

Пост дели Јессие Јамес Децкер (@јессиејамесдецкер) он

Пре неколико недеља, Децкер је објавио и селфие њеног пост-баби стомака, охрабрујући мајке да олакшају себе. “Запамтите шта наша тела управо завршавају девет месеци и поносите се”, написала је. “Немојте да нагласите на пост тело бебе, само уживајте у својој новој беби јер су то прекрасни тренутци и успомене које ћете заувек неговати.”

Погледајте овај пост на Инстаграму

Хвала на свим рођенданским жељама! Никад нисам замишљао да ћу славити свој 30-ти рођендан са мојим новим рођеним на сисама који је желео да се похвали у том тренутку лол моја породица ме препознаје превише добро и бацила ми је “пријатељску” интимну рођенданску вечеру! Тако захвалан за моју породицу и пријатеље и где сам у свом животу и никад нећу узети здраво за себе ► # 30

Пост дели Јессие Јамес Децкер (@јессиејамесдецкер) он

У посту, мама и ускоро аутор постаје део своје треће дијете најлакше бебе, али најтежи опоравак. Упркос масовним количинама кафе које пије, она је држала ствари позитивно, додајући: “Сигурно је невероватно оно што тело може учинити и ја сам тако захвалан!” Изгледаш сјајно за нас, Јессие!

Погледајте овај пост на Инстаграму

Држите га стварно! 3 недеље поста и ја сам и даље веома отечен. Трећи је далеко најтежи опоравак, али свакодневно се осећам јаче. Литтле Форрест је тако невероватна беба и најлакша је од 3 године. Све сам вас ажурирао током читаве моје трудноће и колико је мој стомак / беба расте месечно, па сам се осећао као да би требало да поделим где сам на пост-беби. Сигурно је невероватно оно што тело може учинити и тако сам захвалан! Знам да кажем ово после сваке бебе, али запамтите шта наша тела управо прођу кроз девет месеци и поносите се, немојте да нагласите на пост тело бебе, само уживајте у новој беби зато што су то лепи тренутци и успомене које ћете ценити заувек (аааанд попијте своју кафу да бисте преживели без спавања цијело вече ха!) ❤

Пост дели Јессие Јамес Децкер (@јессиејамесдецкер) он

Пратите Делисх он инстаграм.