Ексклузивно: Морате знати о Цротилласу

Свако ко је икада купио на Валмарт-у или Таргет-у зна да оде у пасту за питу или Патти ЛаБелле питу – и шетати са попуњеном корпе за куповину. Има смисла, онда, да брендови непрестано ослобађају нове производе (и сезонске ексклузивне материјале) како би их желели – немате, треба – да се окренете продавници да бисте пробали најновију серију сисих сира М & Мс или Фиреворк Ореос.

Овога пута, ипак, Валмарт уводи потпуно нову снацк у својој пекарски одјељак – и то је врста масх-уп-а само Велика опсесија Цронута из 2013 могла да инспирише. Зове се Цротилла (изговара Цров-тее-ах), а то је комбинација између кроасана и тортиља. Што значи да изгледа пуно као наан или пита – једино лаки и буттериер, према његовом опису.

Цротилла

Валмарт

Иако Валмарт не наводе стварање Доминикуе Ансел-а као инспирацију, представник бренда је рекао да је снацк сањао када је пекарски тим желео бољу алтернативу за кроасане као сендвиче. Они су волели текстуру јастука; Мрзио је начин на који се пециво срушио и распао када га сијеш хоризонтално.

У понедјељак, 17. априла, око 800 продавница Валмарта широм земље ће почети да продају Цротиллас. Сваки пакет од 8 пакета ће вам вратити 3,98 долара, иако је прерано да каже да ли ће се име ухватити, “Наполеон, направи си кретену!” има одређени прстен за то.

Наполеон Dynamite
Фок Сеарцхлигхт / Гипхи

Биће занимљиво видети како га људи користе: као питаће салате следећег нивоа, екстра-декадентни тацос за доручак (или тотцос!), Или чак разбијани, попари и пеку у пудинг за крух од чоколаде. И немојте нас чак ни започети на “креп” торту епископа варалица коју можете направити с њим.

Пратите Делисх он инстаграм.