Ексклузивно: Магнум долази са четири нове панталоне сладоледа

Упркос томе што ће вас Рејчел Билсон и Цара Делевингне довести до поверења, не постоји слатки начин да једете Магнум сладолед бар. Када хрустљаву спољну шкољку пукне, како је требало, оставите се да се премештате како бисте чекали чоколаду на чекању док вам шараш по сладоледу. Сада када се луксузни сладолед бренд посвети пинтовима, тај проблем се решава – и још увек уживате у чувеној чоколадној љусци.

Покретањем средином јануара, Магнум Тубс долазе у четири ароме, а свака има гранату белгијске чоколаде која покрива картон (погледајте у каду за визуелно!). Пре него што га отворите, требало би да “пукнете” каду стискањем странака, чинећи да се чоколаде разбацају у сваки угриз. Ту је и дебео слој белгијске чоколаде на врху, попут Бен & Јерри У.К. “Топпед” пинта, након што се отвори.

Сваки укус је богат лудима; За разлику од свих ниско-калоричних, високо-протеинских сладоледа које тренутно тренирају, ови мрави су као декадентни као што можете добити. Цела пинта ће вас вратити на 1000 калорија, иако су толико богати да ћете бити задовољени дуго пре него што нађете на пола пута. Делисх је добио прилику рано да исцрпи нове укусе, и ево како су стајали:

Млечни чоколадни лешник

слика

Магнум

Чоколадни сладолед од лешника, лешник и чоколада, украшен млијечном чоколадом са више лешника – вхоа, баби. То је као посуда Нутеле, али са више ораховитог укуса него укуса са равним шећером. Овај је био прилично добро примљен.

Мала чоколадна малина

слика

Магнум

Малин сладолед са комадима тамне чоколаде, преливен тамном чоколадом. Људи су подељени на овај; неки су рекли да има чудан приласт, и очевидацима који нису малина то се није допало. Теже је него што бисте очекивали од укуса воћа (ово је Магнум, ипак), али тамна чоколада балансира добро.

Бела чоколадна ванила

слика

Магнум

Ванилин сладолед са бијелим чоколадним крајевима и бела чоколадна љуска. Упркос базу ванилије, бела чоколада је превладавајућа арома овдје. Након угриза или два, више се чини превише слатким. Међутим, ако сте велики вентилатор белог чоколада, ово би могло бити ваш сањар за снове.

Млечна чоколадна ванилија

слика

Магнум

Овај је био јасан победник, упркос звуци неких основних. Комбинација кремастог ванилије и млечне чоколаде је једноставна, али укусна, врста попут млека и колачића. Не можете помоћи, али то волите. Један уредник је рекао да може да једе целу питу док гледа 3 до 4 романтичне комедије. Не сумњамо у њега.

Магнум је дебитовао у Европи и Аустралији 2017. године и лансира их широм САД у другој недељи јануара. Продат ће се за малопродајну цијену од 5,49 долара по каду.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Contents