ЕКСКЛУЗИВНА: Лаи’с дебутира свој следећи нови укус кромпира

После неколико месеци гласања, Америка је крунисала новог Лаи-овог побједника “Ус А Флавор”. Еллен Сарем из Сан Антонија у Тексасу вечерас иде богатом вечери за идеју о укусу “Цриспи Тацо”.

Сарем каже да је тацос био први оброк коју је спремила за сад сада вереницу, иако је отишла на груб старт – заборавила је сир и салсу, оопс – она ​​је од тада савршила рецепт, а сада је доступна у чип форми.

“Можете пробати хркање тачковог љуска, препустност говедине, оштрину цхеддара, чак и свежину зелене салате, то је невероватно”, рекао је Сарем у новинском видео-снимку. “Лаи је урадио невероватан посао.”

слика

Лаи’с

Сарем је био један од три финалиста на овогодишњем такмичењу “Ус Ус А Флавоур”, заједно са Линдсаи Хоффман’с Еверитхинг Багел са Цреам Цхеесеом и укусом Грегори Попе Фриед Греен Томато.

Милиони фанова су гласали на Лаиовој вебсајту и друштвеним медијима између 24. јула и 8. октобра, а Сарем Тек-Мек окус се појавио на врху. Како је Сарем рекла, сада људи могу имати тачку ноћу сваког дана у недељи.

Ово је четврти пут када је Лаи одржао такмичење у Сједињеним Америчким Државама, а прошли победници долазе са укусима као што су Јужни кекси и Грави и Цхееси Гарлиц Хлеб.

Лаи је ове вечери најавио овогодишњег побједника на догађају у Даласу. Још увек нема речи о томе шта ће Сарем учинити са њеним добитком, али од када је она је Ангажована, надам се да ће њена зарада узети у обзир нека врста стреса од планирања венчања. Можда су фаворизовање страних Тацо Лаи-ових странака у продаји?

Сада можете наћи Цриспи Тацо Лаи у продавницама.

РЕЛАТЕД ВИДЕО:

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.