Еинстеин Брос Багелс сада нуди шест америчких долара Бакерових десетина

Једноставно зато што понедјељци потпуно сисају (и сви воле багеле), људи који стоје иза Еинстеин Брос Багелс хавкинг пекарски дуцер за само 6 долара. Свако. једно. Недеља. Уговор који је испуњен угљеником је део акције која се користи за маркирање као ознака #РандомАцтсОфМондаи.

Шестоконтролна понуда укључује ваш избор од 13 багела (обично 14,99 долара са шмеаром, 10,99 долара без) од 18 редовних арома багела, који се крећу од обичног и девет зрна до белог лука и пумперницкел до бундеве и цимета шећера. Постоји чак и бисквит од чоколаде, који ће вам вероватно учинити омиљену особу у канцеларији. Да бисте добили голим прстеновима који су десетине јефтинији, идите у своје локалне Ајнштајн Бројеве. На жалост, локације на универзитетима, хотелима и аеродромима не учествују.

И још један мали улов: Схмеар ће вам вратити око 4 долара за два контејнера, али долази у укусима попут лука и дина, димљеног лососа, боровнице, белог лука и биљке, меденог бадема и јалапено салсе. И ако сте један за гурање на багелима са гурманом, као што су јалапено-цхеддар, спанаћ Флорентин и орах од бундеве, разочарани сте што знате да они нису у потпуности део понуде. Мораћете да платите екстра ($ .60 сваки) за њих. Али стварно можете ставити цијену у понедјељак ујутру?

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

43 − = 40