Дваине Јохнсон’с Цхеат Даи Меал Је Ултимате Фантаси Царб-Ловер’с

Дваине Јохнсон можда је најплаћенији глумац у Америци, али његова дијета није све шампањац и кавијар и тартуфна суштина једнорога. Бивши борац зна како да се лијечи – а када се обави дан варања, он одлази са најсевернијом, носталгијом хране која је позната човеку. Само он ради то на начин који је већи од живота који бисте очекивали од звезде од 6 метара који може да постане одрасли човек као беба у рукама.

Дваине Johnson
варнер Брос.

Током празника, Џонсон је инстаграмирао бехемито јела коју је сматрао својим “Божићним поклоном за себе”: 8 комада француског тоста с киселим језгром, са плочом од пита са јабуком на врху на врху.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Да, тако је овај ватрени оброк синоћ у 11:45 сати. 8 комада киселог теста Француски тост допуњен је великим количинама јабуке пите. Сат на каучу као велика, смеђа, плешасту, тетовирану глутинску верзију Јаббе Тхе Хутт и поново посматра Форце Авакенс. То је био мој Божићни поклон себи и желим да се сви напоље сјећају на једно од наших златних правила током празника: “Не варајте се, поступајте сами”. #ТхеФорцеИсСтронг #СоИсМиПиеГаме # ДвантаЦлаус����

Пост објављује други корисник (@тхероцк)

То је далеко од његове уобичајене исхране – пред-тренинг шоље кафе, праћено са пет високо-протеинских, веггие-оброка оброка дневно – али чак и неко ко је преплављен као Тхе Роцк узима дан варања сваки пут и тада. Уместо да се пробије, удари у теретану или направи неки тежак подизање (комбинација прати шест од седам дана у недељи), Џонсон је олакшао, опустио се на каучу док је гледао Стар Варс: Тхе Форце Авакенс, “попут велике, смеђе, ћелаве, тетовиране глутинске верзије Јаббе Тхе Хутт.”

“Желим да сви напоље запамтите једно од наших златних правила током празника:” Не варајте се, третирајте се “, написао је у посту Инстаграма.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Кладим се у дупе Ја знам како да узмем секси селфие ����. Уторак је и поново радимо то. Гдје се знојимо и полудимо. Много. # ИронПарадисе���� # фст7 #ВхереВеОутворкЕмАлл #АндВацатионсДонтЕкист #БутДвантаЦлаусДоес

Пост објављује други корисник (@тхероцк)

Након што је пошта почела да се појављује на сајтовима за забаву и познатим личностима свуда, морали смо се запитати: Колико је калорија у оваквом оброку? Пошто нисмо могли да анализирамо Роцк’с Френцх Тоаст – иако је увек добродошао у кухињи Делисх, да ли би икад желио то да уради за нас – ми смо се сложили са бројем калорија за француски тост у оригиналној палачинкарској кући, која се чинила слично величини и припремили. Осам комада је додато до 2.504 калорија и 128 грама масти. То је без јаворјевог сирупа.

Онда, конзервативно процењујући да је Џонсон смањио 1/8 од 9-инчне пите (опет, не познајући рецепт за питу или ако је та величина тачна, ми смо врло научно овде, јасно), то би било још 296 калорија и 14 грама масти, према смерницама УСДА. Због тога је наша груба процена 2,800-исх калорија конзумирана у једном оброку.

Наравно, у нашем Гиве-А-Моусе-А-Цоокие методологију, онда смо морали замислити колико дуго ћете морати радити како бисте спалили те цале – и преведите их на Брзе и Фуриоус борбене сцене. Ако се Сцена борбе са Јасон Статхам може упоредити са хардкорним боксом, а боксу спаљује 727 калорија на сат (у просјеку), морао би га извући са Тхе Транспортером око четири сата. Вхев.

Исцрпљени смо само размишљали о томе – и начин на који се више бавимо идејом хлађења док гледамо ББ-8 ролете преко Татооине.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

6 + 3 =