Дункин ‘Донутс открива своје нове кућне посластице

Само два дана након Халловеен-а, спооки дан је практично древна историја јер робне куће развијају своје декорације и поклоне за поклоне, ланци за брзу храну дебијују своје нове зимске меније, а Леслие Кнопес из свијета почиње да пева божићне карлице – све добро прије захвалности.

слика

гифрифиц

Али некако је то преурањено весеље за одмор угодно и сасвим укусно. Дакле, на поводом чувене црвене чаше Старбуцкса и новог Холидаи Спице Флат Вхите, Дункин ‘Донутс не издаје само једну, већ и две нове празничне пецива.

Ујутру меније широм земље, Сницкердоодле Цроиссант Донут је испуњен бакалом за пишкотке, исцрпљен са ледом и туширан у врху стреусел. Затим ту је трг карамеловог чешњака, који је пуњен кремастим пуњењем сирастих сира и преливен са чајем од карамела и чоколадних карамела.

слика

Царамел Цхеесецаке Скуаре (лево) и Сницкердоодле Цроиссант Донут (десно)
Дункин Донутс

Ови слатки третмани стижу управо док ДД затвара свој доручак доручак с тонама и тоном сланине, укључујући кандиран сендвич са сланином црне паприке, крофне са кремом и чак кобасице пуњене димљеним сланином. Поред тога, кафански ланац враћа три кафеа за зиму: сницкердоодле, шећерни колачићи и пепперминт моцха – све су доступне и топло и ледено. Можете чак наручити латте, капућино или нови маццхиато са хитом укуса за одмор.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

4 + 5 =