Диснеи има Вхип Алцохолиц Доле и требамо је испробати АСАП

У марту, @ДиснеиФоодБлог Инстаграм је одговорио на наше молитвене мотиве када су објавили слику хладног напитка који је комбиновао Доле Вхип и рум, доступан само у Дроп Офф Поол бар-у унутар Диснеи’с Арт оф Аниматион ресорта. Иако они још увек нису уобичајени, можете заправо пронаћи ове “румунске” капаке “Пинеаппле” на одређеним локацијама широм Диснеи паркова и одмаралишта.

Погледајте овај пост на Инстаграму

#ДолеВхип дринк !!! Нови капетански ананас пиће у Дроп Офф Поол бар-у карактерише Доле Вхип и Цаптаин Морган’с. Нађите га у Арт оф Аниматион Ресорт. #диснеиворлд #диснеи #боозе

Пост који дели Диснеи Фоод Блог (@диснеифоодблог)

Ако сте у Калифорнији, можете се упутити у Тхе Цоффее Хоусе у хотелу Диснеиланд, извјештава ПОПСУГАР. Пиће кошта 10 долара, што је у Диснеи-у говори исто као и чурро (само каже).

На источној обали, Валт Диснеи Ворлд има неколико опција, укључујући Таму Таму освјежење Таму Таму. Овде можете изабрати једну од тамних рум или кокос рум; свака иде за 7 долара. Такође их можете наћи и на Бару за одбацивање на базену или наручити “Спикеи ананас” на Грог Гротто Традер Сам-у у Диснеи Полинесиан Виллаге Ресорт-у, који комбинује Барбанцоурт Панго Рхум и ананас.

Руте за рум су почеле да се појављују на Инстаграму, а са његовог изгледа, уживају у опрезу Доле Вхип-а. Без обзира на то да ли планирате летњи излет у Диснеи или не, увек можете додати прскање рума на ову верзију код куће.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Само мало Доле Доле Вхип након промене да се стварно опустите ✨ (такође ће вас избити до краја дана и надати се вечности јер сте морали почети на почетак)

Пост дели антхони родригуез (@сингитмотха) он

Погледајте овај пост на Инстаграму

Алцохолиц Доле Вхип ������ #долевхип #алцохолицдолевхип #рум #румдолевхип #епцотфловерандгарденфестивал #фловерандгарденфестивал #диснеиворлд #диснеи #епцот #орландо #флорида #пинеапплепроменаде #пинеаппле #диснеиеатс #диснеифоод #диснеитреатс

Пост који дели Абби (@диснеиббае) он

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

50 − = 40