Диет Цоке је покренула четири нова укуса и променила своју иконичну сода

Дијетална кока је једно од оних пића које су мање пиће, више начин живота. За све друге Диет Цоке напољу тамо, спремите се: ваш крв ће добити измаглицу. Цоца-Цола најавила је данас нови изглед нултог калоријског напитка, као и четири нова укуса, сви који ће бити представљени овог мјесеца.

Диехардс, пре него што се извучете, оригиналан дизајн и укус не иде никуда. Цоца-Цола је уверавао навијаче Диет Цоке, јер знате да ће и даље бити на располагању у свим својим обичајним облицима (стаклене бочице, класичне лименке од 12 унци итд.)..

Нова генерација, с друге стране, је мало виша. Нови дизајн Диет Цоке-а и даље садржи 12 унци соде, али је тањи и виши, са вертикалном црвеном траком која поставља своју страну која је “Цоца-Цола црвени диск који се шетао”, каже Јамес Соммервилле, потпредсједник Цоца-Цола Глобал Десигн. Облик је сличан канистима Дасани Спарклинг и ЛаЦроик-овој линији Цурате.

слика

Сада, добре ствари. Ако сте обожаватељ Цхерри Цоке или Диет Цоке Витх Лиме, ​​желите да пробате ове нове укусе. Истраживачки и развојни тим Цоца-Цоле тестирао је више од 30 арома дијететске коке, играјући с тропским, цитрусним и ботаничким нотама пре него што се усагласи на четири нова укуса.

Прво горе, ту је Гингер Лиме, ​​који звучи као Московски Муле минус водка, тако да је неопходно рећи да смо прилично напумпани да га пробамо. Ту су и Феисти Цхерри, која ће вероватно задовољити фанове Цхерри Цокеа и Зести Блоод Оранге. Наранџа и кокс изгледају као чудна комбинација, али ћемо вам дозволити да будете судија за то. Коначно, ту је Твистед Манго, који се, опет, чини мало чудним, али би могао радити с обзиром на чист укус Диет Цокеа.

Четири нова укуса (и оригинална Диет Цоке у новој амбалажи) се излазе овог месеца и биће продати као појединачни лимови и осам паковања.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.