Детињство детаљима о путу који је Принце једо пре него што је умро

По принчевој смрти, фанови су жалили на губитак музичке легенде и поклонили признање на различите начине – неки су чак и почастили његово сећање специјалним намирницама попут Принце цоокие-а и Воодоо Донут-а. Власти сада истражују могућност да је Принцеова смрт настала због превелике дозе, али лични кухар звијезде не вјерује да би то могло бити случај.

Реј Робертс, човек који је кувао принчеве оброке сваког дана у последње три године, рекао је Ассоциатед Прессу да не верује да је принц имао проблем са зависношћу од дрога. Међутим, његови коментари о променама у исхрани Принцеа доводе његове недавне навике у исхрани у разговор о томе шта се догодило 21. априла.

Према Робертсу, принц је често уживао у светлима салата и супа за оброке, као и посуђе попут печене репе и песто броццолини. Иако никад није јео месо или није дозволио другима да га поједу у његовом кућном студију Паислеи Парк, изгледа да је до недавно имао здрав апетит. Робертс запажа да је Принце кренуо да једе мање, пије мање воде и изгледа да је изгубио тежину током два месеца пре него што је умро. Често је имао бол у грлу или узнемирен желудац и почео тражити умирујуће текућине, свеже сокове и друге предмете који се лако варају.

“Осећало се као да није био сам прошлог мјесеца или два”, рекао је Робертс АП. “Мислим да се само трудио пуно болести.” Робертс је припремио јело од црвене паприке с кале и пролећном салатом од поврћа непосредно пре него што је Принце кренуо, али како се испоставило, звезда га никада није појео. Робертс га је пронашао у фрижидеру када се вратио у музичку кућу због свог спомен обиљежја.

Званични узрок смрти тек треба да буде објављен, али неки виде да је промењена исхрана Принцеа као могући доказ да је имао друге здравствене проблеме.

Пратите Делисх на Инстаграму.