Да ли је овај ресторан нова фабрика сточне хране?

Чак и ако не живите у Њујорку, тешко је тврдити да цхеесецаке у Нев Иорку није краљ свих сиракиња. Богато је и густо, кремасто али танго. Постоје аргументи да не постоји ништа боље од дебелог НИ комбајна са преливом јагоде или чоколадног соса. Али нови ресторан се борио за титулу најбољих десерта са кремом, јапанским ланцем званом Ујак Тетсу. И има своје знаменитости постављене у САД.

Део матичне компаније Панда Екпресс, Цхеесецаке Ујка Тетсуа, отвараће своју прву локацију у држави Хонолулу, ХИ, 1. марта – са другом планираном за Арцадиа, ЦА крајем ове године, Стар-оглашивач извештаји. А његови слаткиши су потпуно различити од онога на шта сте навикли. Направљено од јапанског маслаца и аустралијског крем сира, колачи су пуферски и мање слатки од америчких колега. Свињски сокови се свакодневно пеку у малим серијама све док врхови нису златно смеђани, а затим се сервирају топло из пећнице! – али пре него што се потврди заштитним знаком марке пекар лого.

Веб локација компаније објашњава да је његова мекота у стилу анимеа, ујак Тетсу, “је 66-годишњи велики путник који тражи сањ, романтику, укусну храну и путујући по свијету!”

слика
Чичерина Ујака Тетсуа

Свака 7-инчна сира служи за око 10 долара. Али пекара ће такође сокирати и друге пилеће пиле, инспирисане азијским производима, као што су јогурт, јаје од лимуна и мед Маделеинес. И то има смисла: Ујак Тетсу је постао толико популаран на глобалном нивоу да већ има локације у Канади, Тајланду, Сингапуру, Малезији, Филипинима и Камбоџи. И ускоро ће се проширити на више земаља у наредних неколико година. И то је више од тога што Фабрика сира може рећи.

Пратите Делисх он инстаграм.