Цхрисси Теиген је прождрила тешке детаље на свом новом кухару

Иако није објавила званични датум издавања за своју другу куварицу, Цравингс 2, Цхрисси Теиген напушта Ускрсна јаја на друштвеним медијима за навијаче да се надувају. До сада смо знали да ће се десити Доручак и Брунцх одељак, са частом сликом читаве Легенд-Теиген породице.

Према Цхриссијевом Инстаграму, рецепти из овог одјељка укључују свјеже крему за свјеже крему и крем сирће, палачинке с крем пита од бобице и француски тост с шлагом меда Рицотта Топпинг. У истом ‘граму, бацила је поглед на слатки рецепт: Свеет Мисо Буттер Цод са Снап Пеас.

На недавном бренду за Вита Цоцо Цоцонутмилк у Лос Ангелесу, Теиген је поделила више детаља о томе шта очекивати од своје нове књиге с Брит + Цо. Као Цравингс, ова кувар ће укључивати неколико тајних рецепти на основу оброка које јој је мајка научила да кува, укључујући око 15 рецептура на бази кокоса и млека.

Теиген је изјавила на сајту да је забринута да ће људи у тајој књизи бити застрашивани од стране тајних рецепти, али су на крају били пријатно изненађени колико су добро примљени.

“Био сам уплашен, био сам као,” Видеће се рибљег соса, и тако ће их тако бринути “. Али не, сви су ми послали толико невероватних фотографија ових тајних рецепти за које су заиста поносни што могу учинити “, рекла је.

Погледајте овај пост на Инстаграму

# ЦРАВИНГС2

Пост који дели цхрисси теиген (@цхрисситеиген)

Такође ће бити и индијски и марокански рецепти инспирисани њеним путовањем током последњих неколико година. Рекла је да гравитира према “лаганој, сјајној храни” која је и даље добра. Немојте бити изненађени ако видите и нешто лакшу цену – Теиген каже да је јела здравије од кад је рођена ћерка Луна.

Док је Теиген показала своју љубав према МцДоналдсу на екрану, она каже да она такође покушава да “угради заиста добре ствари у моју природну исхрану што је страшна”. На примјер: кокосово млијеко и кречњак који пролази кроз воћне кебабове Цравингс 2!).

Најзад, али не и најмање важно, очекивати да ће се овог пута видети мање рецепти шунке. Док је месо била велика тежња током прве трудноће, беба # 2 је изазвала мање специфична жудња, мада је рекла да је у киселим стварима. Једва чекамо да видимо шта то подразумева!

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.