Черке од зачина за пиреће су спремне да зачините своје мору

УПДАТЕ: 2. августа 2017 у 2:14 п.м.

Сви омиљени осећај пада већ се укрцава како би украо летњи сјај. Након што су у својим супермаркетима приметили серију производа од тиквица (карамеле, кремаст, колачи), добили смо званичну ријеч од Цхеериос-а да ће његов омиљени окус, инспирисан ПСЛ-ом, бити овог мјесеца.

Тако је, можете почети да чистите полице за јесенске житарице – што је направљено од целог зрна, праве тикве од пиринча, цимета, каранфилића и мушкатног орашчица – и највероватније ћете успјети, пошто нам је представник бренда рекао да су кутије биће доступни почетком овог месеца у ограниченом времену.

Изгледа да је време да почнете да ископате своје цозе џемпере.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Они су бааацккк ������Године су истините – >> ПСПИЦЕ цхеериос су поново у акцији за јесен 2017! (Прошле седмице су били у мојим продавницама хране!) �������� Да бих прославио благовремени повратак, направио сам ове бундеве за кикирики маслац од кикирикија! ����������А они иду овако ���� Мик 1 + 1/2 ц. Пчелињи зачини цхеериос в / 1/2 чаша несладени кокосов пахуљице, 1/2 ц. Старински оат, 1/4 ц. Пепитас, 1 тбсп. Семе конопље и 1 тбсп. Цхиа семена. Одложите. Топлота 1/2 ц. @еартхбаланце кокосово кикирики путер в / 1/2 ц. мед до комбинације. Уклоните са врућине и мешајте у 1 тбсп. Зачини пите од пита, 1 тсп. Ванилија, 1/4 тсп. Со. Мешати у суву мешавину и сипати у квадратни тепих. Замрзавајте 30 минута, а затим забавите бундевицу за поврће УП! ��������

Пост дели Маггие Мицхалцзик, РДН (@онцеупонапумпкин) он

ОРИГИНАЛНИ ПОСТ: 20. априла 2016. у 12:22 п.м.

Сакупите се, ПСЛ фанатици! Ако сте тражили савршену пратњу оних дуго очекиваних К-чашица зачинских тиквица, волели ћете најновије креације генерала Миллса: Цхеерие Спице Цхеесес. Магична мешавина топлих, јесењих зачина ускоро ће грацити оне цјелокупне житарице О којег смо волели као дјеца, а они ће управо сипати сорту Хонеи Нут из воде … ер, млеко.

Пумпкин Spice Cheerios

Генерал Миллс Инц..

Генерал Миллс је прошле године представио Цхеериос и Цхеериос Протеин без глутена, али укуси ограниченог издања су реткост. Бренд се нада да ће популарни укус помоћи у повећању продаје након опадања у протеклих неколико година. (Иеп, житарица је јос једна јела која миленијумима није брига.) Цхеериос нису баш на нашој листи најбољих шећерних житарица икад, али очекујемо да ће аутумни укус бити сладак са намирницом зачина. Потражите викендице за воћне зачине на полицама око дана рада ове године – само на време за време џемпера!

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

94 − 90 =