Цела храна је проширила своје опозив сировог сировог млијека

У 2015. години Вхоле Фоодс се сјећа Папиллон Органиц Рокуефорт сира због Листериа моноцитогенес пронађених на точковима сира, а прошле године компанија је позвала на опозив Блуе Сире Маитаг сировог млијека, такођер због Листериа моноцитогенес. Нажалост, дошло је до још једног сјежања сира.

Прошле седмице Вхоле Фоодс се сјећали Вулто Цреамери Оулеоут и Миранда меких сирева сировог сировог млијека из продавница у Массацхусеттсу, Нев Иорку, Цоннецтицуту и ​​Маинеу, а ове недеље компанија је проширила опозив.

Сирови сировог млека који могу садржати листерију су повучени из девет продавница целе хране на сјевероистоку. Као што извештава Њ.цом, Вулто Цреамери Андес, Хамден и Валтон Умбер су сиромашни млијечним сиревима оптужени за смрт двије особе и осјећали су шест других.

Локације целе хране у Цларку, Њ и Парамусу, Њ налазе се међу продавницама које су укључене у опозив, као и на три локације у Манхаттану и другом у Бруклину. Међутим, ниједна од смрти или болести се не приписује сира купљеним у продавницама Вхоле Фоод.

Сјежани сиреви су сечени и пакирани у провидном пластичном омоту са етикетама скале почев од ПЛУ кодова 0200307, ​​0201357 или 0206308 и “продати” од 2. јануара до 2. априла 2017. ЦДЦ савјетује да свако ко има сира треба одложите је у запечаћену пластичну врећу и оперите фрижидер у којој је ускладиштен сир, као и било које површине које су дошле у контакт са њом.

Пратите Делисх на Инстаграму.