Царрие Ундервоод открива њеног сина “чудног” омиљена играчка

Родитељи науче своју децу да не играју с храном, али син Кери Анредв, Исаија, игра својим правилима.

Народна музичка звезда објавила је у четвртак у друштвеним медијима да њен трогодишњи син са супругом Мајком Фисхер има нову омиљену играчку, а то је кромпир. Не, не г. Прави кромпир.

Погледајте овај пост на Инстаграму

То је оно с чим се моје дете играла задњих 2 дана. Да, то је кромпир. Да, он има друге праве играчке. Да, знам да је чудно.

Пост дели Царрие Ундервоод (@царриеундервоод) он

“То је оно с чим се моје дете играла у последња два дана”, написао је Ундервоод на Инстаграму. “Да, то је кромпир. Да, он има друге праве играчке. Да, знам да је чудно.”

На фотографији је приказан кромпир, са осмехом на њему осликаног лица, постављеним унутар кројаче у облику крофне. Знаш, у случају да кромпир покуша да плива?

У одељку за коментаре, Ундервоод-ови фанови су за његову креативност приписали малу Исаију Мицхаел Фисхер. “Деца су поједностављена, само покажу да морају проширити своју машту не и њихове играчке кутије. Сувише је слатко”, написао је један корисник. “Деца имају најлепшу и моћну играчку: своју машту!” други је рекао.

Изгледа да се Изазија из кухиње у кухињи одвија већ неколико месеци. Током празника, Ундервоод је поделио фотографију њеног сина који је украшавао божићне колаче и рекао да његов омиљени део додава мраз.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Направили божићне колачиће са малим човеком данас. Уствари, мислим да нисам икада направио божићне колачиће, али ово ће дефинитивно бити нова традиција у домаћинству Фисхер! Невсфласх: Исаија воли мраз (шокантно)! ��

Пост дели Царрие Ундервоод (@царриеундервоод) он

“Направили божићне колачиће са малим човјеком данас. Ја заправо не мислим да сам икада направио божићне колачиће, али то ће дефинитивно бити нова традиција у кућном домаћинству!” Рекао је Ундервоод. “Невсфласх: Исаија воли мраз (шокантно)!”

Супруг Ундервоода се побринуо да Исаија истражује и изванредне изворе. НХЛ играч је објавио фотографију испод себе 3. јуна, а Исаија је имала неколико времена за везивање оца и сина и играо стреличарство са насловом “Очи на мети”.

Погледајте овај пост на Инстаграму

“Очи на мету” #флингингстицкс # провербс22: 6

Пост који дели Мике Фисхер (@ мфисхер1212)

Време ће вам рећи који хоби Ибиза воли најбоље.

Пратите Делисх на Инстаграму.