Цанада’с Снацк Обсессион, Руффлес Алл Дрессед Уп, управо је направила свој деби у САД-у

Сви знамо да медјународни партнери наших омиљених грицкалица могу значити мешавину сасвим невероватних и несумњиво чудних укуса (видети: фраппуццинос наранџастих сома у Индонезији, хамбургери са црном бундом у Јапану).

Руффлес Сви одевени или “Асасионнеес”, како их познају у француским деловима Канаде, представљају стилски стил који су описани као мешавина роштиља, павлаке и цхеддара и укуса соли и сирћета.

Увезена слана ужина ће бити доступна само у ограниченом времену, па ћете морати брзо да се крећете ако желите да окусите Север. Изгледа да постоје две врсте паковања: онај који вришти “Ох, Канада!” а друга која имитира америчку итерацију чипове.

слика

Љубазношћу Руффлес

Они су најпродаванија у земљи Мапле-Леаф-а и због тога нападају државе одмах до прве седмице децембра. Продајући за 3,49 долара, вреће од 7 унча ће се продавати гдје год се продају Руффлес. Ако нисте сигурни које продавнице носе бренд снаке, користите локатор за продају малопродајних места на сајту компаније, који ће вам дати листу локација које су продале бренд у задњих 30 дана. Међутим, можете их наћи и на Амазон. Због наравно.

Пратите Делисх он инстаграм.