Цаффеинатед Цоффее Багелс су овде да би сачували мору

Ако ваша јутарња рутина укључује хватање шољице кафе и стварање лудог чарања за рад, нисте сами. Запањујући 31 милион људи у америчком прескочивом доручку, који се сматрао најважнијим јеловником тог дана, па, заувек. Али сада, захваљујући мастерминдовима у Еинстеин Брос Багелс, можете пити своју кафу и јести је исто.

Вероватно највећа стварност бренда, Еспрессо Бузз Багел не само да има укус као кафу, већ је убризган и 32 милиграма кофеина. То значи да би требала тројица ових беба да вам дају исти ударац као шољу јаве, али ако тражите да смањи зависност од кафе, ово би могла бити прилично паметна алтернатива.

Једини детаљ за који сумњамо је концепт претварања у сендвич за доручак. Извини, али не желим сланину и јаја у мојој кафи. Дај ми крем сир или ми смрт! Ако сте једнако забринути, као што смо покушали да пробамо једног од ових лоших дечака, пронађите најближу локацију на веб локацији бренда. У међувремену, наставите да пијете своју обичну чашу Џоа.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Поздравите наше нове Боостед Багелс – #ЕспрессоБуззБагел, #ЦхерриЦхиаБагел и #СавориПармБагел! Јам-пакирани са укусом и погодностима, ове Боостед Багелс су невероватно укусне и расту изнад просјечног доручка.

Пост који дели Еинстеин Брос Багелс (@еинстеинброс)

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

11 + = 13