Будвеисер проширује линију безалкохолног пива

Кажу да се трендови увек поново појављују, али највероватније се врати. Будвеисер покушава да поново учини забрану. Чини се да је немогуће покушати да се “приведе”, али је одређен пивски конгломерат. Прошле године су лансирали бесалкохолно пиво у Канади, а почетком следеће године имају планове да исто раде у Великој Британији.

слика

Будвеисер

Очигледно је да се непрестано пијење алкохола стварно одвија преко рибњака: продаја безалкохолних пива показала је раст у Европи од 2010. до 2015. године. Исто се не може рећи за Америку … због чега не можемо имати лепе ствари, као пиво за класне акте. Будвеисер забрана за забрану, како га зову, има укус баш као и алкохоличар, тако кажу велике пиваре пиваре. Припрема се на исти начин, са истим хмељем, квасом и филтрираном водом. Затим, у завршној фази старења, алкохол се уклања посебним поступком.

слика

Будвеисер

Да ли вам је садржај желео да вам се допадне, дизајн је довољно сладак да бисте желели да зграбите шест пакета са полице. Изгледа да је фонт одузета из новина из 1920-их, и то је добар контрадикторност бојама и сликама данашњих пивница.

Будвеисер каже да немају никакве планове да ускоро доведе пиво у Америку, па ћете морати да пређете границу да бисте је добили. Онда опет, да ли желите да радите толико напорно за пиће које не пуни никаквог зујања? Твој позив.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

92 − = 88