Бен Хиггинс отвара свој први ресторан

Фанови Бацхелор, спакујте торбе: Сви идемо у Денвер. Бен Хиггинс, који је буквално освојио свако срце Каитлин Бристове сезона Бацхелоретте пре него што почне своју потрагу за љубав на 20. сезони Бацхелор, отвара свој први ресторан.

Хигинс је рекао Делисху да је прошле недеље потписао на тачкама, након што је помогао у креирању концепта са четири партнера. Асх-Кара, израелски ресторан, налази се у реконструкцији у Хигхландсу, неколико миља северно од центра Денвера, а служиће свежом хуммусу, пита са хлебом од дрвета и месом од ротиссерие.

Храна би могла изгледати као чудан подухват за некадашњу звезду стварности, али Бен – који је такође суоснивши генерозу кафу – има подршку да га подржи: Два инвеститора који су помогли у развијању већ постављеног менија су израелски и трећи Јуан Падро, отворио је неколико значајних ресторана у Денверу, укључујући Тап & Бургер и Бар Доугх. Плус, отварање ресторана је нешто о чему Бен сања, пошто је био мали.

Погледајте овај пост на Инстаграму

“Вечерња забава није била савршена, али то је оно што изгледају прави сусрети и пријатељства.” Погледајте @махоганиворкплацецреативе да се придружите мојој вечери за себе! Хвала на @али_п_харрисон (наш невероватни едитор) за овај комад

Пост објавио Бен Хиггинс (@ хиггинс.бен)

“Има мали ресторан у Леесбургу, у Индијани, то је у двострукој приколици, а то је био наш најбољи ресторан”, каже он. “Власник, Стаци, увек је имао флашу вина, цигару и његове књиге, имао је своје финансије пред собом.”

Стаци је често долазио у пријатеље пријатеље и зауставио посао да попије чашу вина и ћаскања. “Од те тачке напред рекао сам, желим да будем тај лик. Желим да будем на мјесту којем људи желе да дођу. Желим да будем на месту где ме не вуче на хиљаду других локација, где људи дођите у састанак и упознајте се. ” Годинама касније, тај сан постаје стварност.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Б.И.О.М (Бринг.Иоур.Овн.Мама) или неко други на @винтагемаркетдаисцентралденвер овог викенда! Узмите торбу од @генероус_цоффее_ или наљепницу или водом или загрљај или руком или мајицом или огрлицом или кавним рукавом или наруквицом или ниста и идите куци несрецно.

Пост објавио Бен Хиггинс (@ хиггинс.бен)

Ако се све одвија по плану, Асх-Кара ће се отворити у првој седмици септембра, каже Бен. То ће бити место на коме желите да се дружите, могуће Нежења увидом: “Биће то леп ресторан, али то ће бити опуштено, са дивљом израелском музиком и коктел баром.” Видимо се тамо!

Пратите Делисх он инстаграм.