[Ажурирано] МцДоналд’с враћа назад своја два крила на великим Мац рачунарима

УПДАТЕ: 26. јануара 2018 у 10:28 сати ЕСТ

Баш као што је Јони Митцхелл славио певала, не знаш шта имаш, док га нема. МцДоналдс јасно озбиљно схвата тај приговор, с обзиром на то како додаје и уклања МцРиб током година, служићи га само малим прозорима како би се осигурало да стварно тркате у ресторанима када се враћа. Сада, даје Гранд Мац и Мац Јр. – две различите величине на класичном Биг Мац-у – исти третман.

Након нестанка из менија, обе величине су се вратиле, извештава Бранд Еатинг.

УПДАТЕ: 21. јануара 2017 у 5:11 сати ЕСТ

Ако сте протеклих неколико месеци провели тајно замислили некога ко је живео у Тексасу и Охају, који се окретао љубомором због чињенице да су државе изабране да тестирају две нове величине Биг Мац-а (Гранд Мац и Мац Јр.), ви сте у срећи: обе величине су сада доступне у цијелој држави.

Док Мац Јр. у суштини само један патти Биг Мац, Гранд Мац поседује ифтину патти и додатни комад сира.

С обзиром на то да хамбургери посједују око 20 посто продаје ланца, очекује се да ће остати релативно исти промет током 2017. године – што значи да Мицкеи Д’с не може очекивати повећање броја људи који се изненада одлучују за покретање вожње – апелујући на жељу људи да имају бољу контролу над њиховим деловима (да ли желе већи хамбургер или мањи), извјештавају Блоомберг.

“Претварање” може и даље бити прљава реч, али мега оброк с било којим другим именом и даље је исто толико велики.

ОРИГИНАЛНИ ПОСТ: 29. априла 2016

Сећате се натраг у дан када сте могли добити свој оброк у МцДоналд’с супер величини и препустити превише помфрита? Ево како се то испоставило:

слика
Фацебоок / Супер Сизе Ме

Чини се да се компанија преселила из Супер Сизе Ме срама и поново размишља о понуди већих порција. МцД’с се игра са фришима који се могу ухватити у Миссоури-у и недавно је објавио масивни 4 хамбургер у Јапану. Сада, познати бренд се фокусира на начине да направи Биг Мац, еррр, већи (и мањи).

Тексас и Охио су изабрани чланови који ће тестирати нови Гранд Мац и Мац Јр. Према Текас Монтхли, Мац Јр. је само ваш редовни Биг Мац минус један патти, а Гранд Мац (који не додаје додатне паттиес али додати додатну [линк хреф = “/ фоод-невс / а46872 / иоур-фаворите-сир – не-бити-стварни / “таргет =” _ бланк “линк_упдатер_лабел =” интерни_фулл “] комад сира) је, велико изненађење, Биг Мац, али знате мало мало хефтиер.

Изненађујуће је рецензент у Тексасу мислио да већи (или мањи) нужно није бољи за Биг Мац. Али, што је најважније, корисници Твиттера не изгледају потпуно у потпуности са новим Биг Мац опцијама, посебно Мац Јр.

Као што овај корисник истиче, мали Биг Мац није баш револуционаран.

И овај момак и даље прогања Супер Сизе Ме.

Постоји и сенка која се баца око тренутног стања Биг Мац-ова.

Упркос негативности, чини се да има неколико људи који виде потенцијал у новим опцијама.

Без обзира да ли волите или мрзите идеју, то није битно јер судбина наших Биг Маца лежи у рукама Тексаса и Охаја, па ћемо морати само да чекамо и видимо шта нас чека. Али по нашем мишљењу, Биг Мац је класичан, и стварно нема разлога да се зезате са добрим стварима.

Ажурирано: 10. новембар, 2016. године у 3:54 часова.

Гласине су биле истините! Према Натион’с Рестаурант Невс, МцДоналд’с уводи два нова Биг Маца у различитим величинама у ограниченом времену. Бургери – Мац Јр. и Гранд Мац – биће доступни у цијелој земљи почетком наредне године. Мац Јр. ће бити један слој Биг Мац који се продаје на тржишту што је лакше јести у покрету. Гранд Мац ће имати двије паттиес које садрже трећину фунте.

“Слушали смо наше купце, који су нам рекли да желе различите начине да уживају у јединственом укусу Биг Мац-а”, каже Мекдоналдов шеф Мике Харацз у изјави.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

14 − 6 =