[Ажурирано] ГоГо скуееЗ Апплесауце издаје други позив

УПДАТЕ: 8. марта 2016. у 11:00 сати.

Након што су врећице ГоГо скуееЗ јабучица биле враћене у октобру за задржавање калупа, други опозив је ступио на снагу након што су инспектори нашли остатке хране у две фабричке пумпе.

Док остатак тек треба да буде повезан са било којим пријављеним болестима, ГоГо скуееЗ је покренуо добровољни опозив врећица за јабуке са “најбољег” датума између 4. децембра 2015 и 4. марта 2017..

“Иако је могуће остатак прехрамбеног производа можда уграђен у готов производ, јако тестирамо нашу јабуку, а у овом тренутку нисмо видели доказе о томе у нашим врећама”, изјавио је Мицхел Ларроцхе, оснивач и извршни директор компаније ГоГо скуеез, написао је у саопштењу на сајту марке.

На производе на које се неће одазивати укључују ГоГо скуееЗ органске производе и ново лансирани ИогуртЗ, према Ларроцхе.

Што се тиче јабучета, сви се бавимо стварањем мало више производа за наш пени, али остатак Дефинитивно није оно што смо имали на уму.

ОРИГИНАЛНИ ПОСТ: 15. октобра 2015 у 5:55 часова.

Популарно међу родитељима за удобност и добру исхрану у покрету, врећице за јабукове јабуке креиране од стране ГоГо скуееЗ-а се подсећају да садрже калуп.

Неисправне врећице су биле дио грешке у производњи. Марка каже да је сој калупа који утиче на њих исти тип који се природно формира на воћу и наглашава да не представља здравствени ризик ако се конзумира. Ипак, компанија се добровољно враћала на јабуке јер је “брут и непријатан за гледање или укус”, каже оснивач и извршни директор Мицхаел Ларроцхе. “Ово није искуство које желимо да имате”, написао је у изјави на сајту бренда.

Позив се односи и на појединачне врећице и кутије врећица са “најбољег” датума, између 30. јуна 2016. године и 26. јула 2016. године. Иако су то специфични датуми које је издао ГоГо скуеезЗ, савјетујемо да проверите све и све вреће са јабукама прије ти или твоја деца их конзумирају. Такође би било мудро да проверите остале ГоГо скуееЗ вреће, нарочито зато што бренд није објавио тачан број врећица које су погођене.

слика

ГоГо Скуеез

Ако сте купили неке од плеснијих производа, можете затражити замену производа на мрежи или позвати 1-844-275-5841.

Можда је најбоље играти на сигурно и припремити свој јабук – ово је сезона за набавку јабука. Само се побрините да избегнете Гранни Смитхс, који су управо упозорени на контаминацију листерије.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

− 4 = 1