Апплебее’с Маке Дреамс је истина, која нуди све-ти-може-јести пилетине тендере

Апплебее нам само пали. Познати су да раде на специјалним коктелима за $ 1 (Лонг Исланд Ицед Теа, било ко)? А сада, ланац ресторана нас је уздигао са договором који ће имати ваше унутрашње дете с-ц-р-е-а-м-и-н-г – све понуде које можете конзумирати.

За 12,99 долара можете добити неограничене понуде за пилетину са страном потписа колаче, а што је још важније, БОТТОМЛЕСС класични помфрит када уносите на локације учеснице. Када завршите прву рунду понуда, можете ићи за другом кругу (а затим и за 3, 4 и 5), или можете да је пребаците са рибљима са све-што-се-јем. Можете да једете све понуде за пилетину и рибице које ваше срце пожели, у било ком редоследу који сте одабрали! Какво је време бити жив.

слика

Апплебее’с

За рибљице можете одабрати Хонеи ББК или Спици Текас ББК сос. Пилеће понуде послужене су сенфом Хонеи Дијон за потапање. Апплебее је понудио исти уговор у јануару, пер Људи. Овог пута ресторан жели да зна да ли су корисници #ТеамТендерс или #ТеамРиблетс. Апплебее се удружио са Цхрисом Лонгом и Киле Лонгом, професионалним фудбалерима и браћом, да би изградили одговарајуће “тимове”.

Цхрис, водећи #ТеамТендерс и Киле на #ТеамРиблетс-у, “желе да изграде своје екипе са 20 супер фанова у националним претворама”, наводи се у саопштењу компаније Апплебее. Вентилатори који објављују на Твиттер-у или Инстаграм-у да покажу своје пристрасност или лебдећу везу са хасхтагс #ТеамРиблетс или #ТеамТендерс и #Свеепс или #Свеепстакес ће имати прилику да буду “направљени” тимовима. Почетак игре почиње 9. јула и траје до 31. јула.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Све што можете јести риблети и пилеће понуде су БАЦК за ограничено време! Да ли сте са @ лафламабланца95 на #ТеамТендерс или возите са @ килелонг75 на #ТеамРиблетс?

Пост који дели Апплебее’с Грилл & Бар (@апплебеес)

Двадесет добитника ће добити ВИП Теам картицу, која је ГОДИНА ВЕСТа бесплатних понуда Риблета или пилећа. Победници ће такође добити “опрему да представљају свој тим.”

Погледајте овај пост на Инстаграму

Највиши празник на истоку се вратио. И запад. И на југу. Вероватно и на северу. Тачка је, вратио се.

Пост који дели Апплебее’с Грилл & Бар (@апплебеес)

Дефинитивно вреди пилећи пиц на Инстаграму.

слика
Цон Поулос

ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈ Делисх Цоокбоок, барнесанднобле.цом

Добавить комментарий

*

43 − = 42