Амазон сада нуди БЕСПЛАТНА Двочасовна испорука прехрамбених производа

Амазон је постао свој назив понудивши бесплатну и брзу испоруку, али обично је за ствари као што су чарапе или поклони за одмор у посљедњем тренутку. Сада компанија провјерава исту ствар, али за своје намирнице, ЦНБЦ извјештава.

Сада када је компанија купила Вхоле Фоодс, Амазон ће почети испоручивати намирнице директно из Вхоле Фоодс-а као део услуге испоруке Приме. Управо сада, тест је само у Аустину, Синсинатију, Далласу и Вирџинији, али Амазон планира да ове сезоне прође кроз Сједињене Државе ове године. Можете се упутити на страницу Приме Нов и унесите свој поштански број да бисте видели да ли сте покривени.

Ако имате чланство у Амазон Приме-у, можете куповати у својим производима, пекарама, млечним, месним, морским плодовима, цветним и стапним деловима кроз апликацију Приме Нов или на применов.цом. “Можда нећемо имати сваку последњу ставку која би могла бити доступна у вашој локалној продавници, али ћемо имати огромну већину њих”, изјавила је за Стефани Ландри, потпредсједник Приме Нов, Амазон Фресх и Амазон РестаурантсУСА Тодаи.

Двочасовна испорука је бесплатна за наруџбе преко 35 долара, али ако сте супер хитнути, можете платити 7,99 долара да бисте добили своје ствари у року од једног сата. Услуга је доступна од 08:00 до 10:00 часова, па нажалост ваше поклоне у касној ноћи нису покривене. Амазон Приме Нов бирачи ће заправо ићи у продавнице Вхоле Фоодс како би одабрали своје намирнице, а затим их предали возачима, тако да продавнице имају вјероватно много посла са овим ограничењима.

Овај потез је најновији од Амазон-а који је ставио свој печат на недавну куповину Вхоле Фоодс-а. Амазон је смањио цене на банане, јогурт и друге предмете и почео да продаје Киндле е-читаче у неким од својих 470 продавница.

Пошто је Амазон прошле године купио Вхоле Фоодс, конкурентски трговци раде на повећању испоруке, забринути због тога шта Амазон може учинити. Циљ је, на пример, купио компанију за испоруку прехрамбених производа. Други су партнери са Инстацарт-ом.

Ассоциатед Пресс је допринео овом извјештају.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.