Амазон повећава трошкове годишњих чланова из области од 99 до 119 долара

Нема шансе за шећерну капут: Амазон повећава трошкове њеног годишњег премијера – што значи да бесплатна испорука намирница и дводневна испорука долазе по стрмој цени. Подвиг је најавио Амазон ЦФО Бриан Олсавкси током четвртог позива за зараду са инвеститорима сајта. Ефективно 11. маја за нове чланове, премијер ће од 99 долара до 119 долара годишње. Промјена не утиче на постојеће чланове до 16. јуна.

КУПИТЕ САДА Амазон Приме Оне Иеар Мемберсхип, $ 99; амазон.цом

“Вредност Приме купаца никада није била већа”, рекао је Олсавски на позиву. “И трошкови су такође високи, као што смо посебно указали на опције испоруке и дигиталне погодности, настављамо да видимо повећање трошкова.” Његова тачка служи као подсетник да чланови треба да искористе све понуде које су понуђене. (Псст: Ако живите у једном од ових 25 градова, имате много.)

Ово је први пут да се годишња накнада повећала од 2014. године, али раније ове године, месечни трошак је скочио са 10,99 долара на 12,99 долара – 156 долара годишње. Обе промене утичу на 100 милиона људи (и бројање) који имају чланове Приме.

Пратите Делисх он инстаграм.