Амазон није више продавао вино, али Приме сада корисници сигурни

Амазон је учинио да наша вина воле срца када је најавила проширену услугу доставе алкохола у 11 нових градова широм земље почетком ове године. То је учинило нарочито изненађујуће када је компанија најавила да ће затворити своју онлине тржиште, Амазон Вине.

Лансиран крајем 2012. године, Амазон вино је био изворни начин куповине вина на Амазон, пре него што су испоручене намирнице и тренутна испорука ушли у игру. Има све од винске линије Марте Стеварт до трендовске винске линије, као и мешовитих паковања и предмета које продају винарије и вински брендови преко Амазон.

Према Бусинесс Тхе Дринкс Бусинесс-у, закони о продаји алкохола постали су компликовани када је Амазон купио Вхоле Фоодс и купио продавнице цигле и малтера. Упркос покушају да промени прописе, Амазон није могао наставити да делује као посредник између винарија и купаца, за који су добили накнаду и остали у складу са многим државним законима. Тако су одлучили да затворе тај део сајта и усредсреде се на друге начине продаје алкохола.

РЕЛАТЕД ВИДЕО:

Почевши од 1. јануара 2018. године продавци неће моћи да додају више винских производа на свој рачун, а корисници неће моћи да претражују вино на тржишту, извештаја компаније ТецхЦрунцх.

Међутим, немојте се чудити. Још увек можете да наручите Амазон вино до 31. децембра, а компанија још увијек има пуно у винској игри путем Приме Нов-а (сатна испорука за победу) и Амазон Фресх (њихова услуга достављања прехрамбених производа), обојица добијају вино – и пиво и пиће, у неким местима – брже од Амазон вина.

У е-пошти продавцима које је поставио ТецхЦрунцх, Амазон је такође напоменуо да ће и даље понудити вино кроз Вхоле Фоодс, тако да ће бити занимљиво видети да ли ће ново-купљена трговина с прехрамбеним производима добити више разноликог инвентара вина у наредним мјесецима.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

+ 74 = 78