Ако ваша млађа краљица Близзард нема ово, то није “стварно” Близзард

Ако сте икада зауставили, средњи ред у Даири Куеен-у, да бисте запитали да ли вам Близзард долази са сладоледом чоколаде или ванилом, нисте сами. А ако вас запосленик гледа са неком комбинацијом нултог ефекта и благом збуњеношћу, то није аномалија. Посебно када је у питању чоколадни чип Цоокие Доугх Близзард. Понекад се чини да је направљен са меким сервисом ваниле, понекад чоколадом, како је Реддит корисник СхадовНозеКновс приметио следеће питање другим колегама:

“Не могу да се сетим када сам последњи пут јела оброк у краљици млека, али често ћу престати да узмем Близзард (тесто за колаче)! Али када сам у другим градовима, приметио сам радозналост Неки ДК-и додају сладолед од чоколадног сирупа до сладоледа, без обзира какав је укус сте наручили. Мој родни град ДК НИЈЕ то урадити, а морам рећи да волим ваниле меку слузбу око тих мала пелета колачића Дакле, која је званична, санкционисана верзија Близзарда? Да ли би требало додати чоколаду или не? “

Корисник ткеон168 је одговорио веома кратким одговором, објашњавајући да је Цоокие Доугх Близзард требало да се направи са три састојка: меки сервирки од ванилије, тесто за чоколадну чипку и чоколадну фуџу. (Довољно заиста, ДК потврђује ове састојке.) Када је третман помешан, фуџ се врти у сладолед и претвара чоколадни укус.

Дакле, у основи, ако ваш локални ДК не додаје чоколадну фуџу, нећете добити прави Цоокие Доугх Близзард. Постоји једноставно решење, ипак: Питајте за нову – или ако могу додати неколку фуџу на врху. На крају крајева, нико не жели да пропусти ту чоколадну доброту.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

− 3 = 1