8 разлога да никад не једете пилетину питу

Пита од пилетине је патетична и мрзим. За разлику од мац и сира, не желим ни да ми се свиђа. Хоћеш да знаш зашто? Зато што је увек потпуна и тотално опустошена. Корена је увек изгледала невероватно, али кад једном уђете у везу за разорном разочарању. У суштини, то је тужан изговор или оброк и не заслужује моје време – или ваше. Ево једине разлога за које је потребно да је добро избаците.

1. То је тужан, соупи неред.

Пилетина је најбоља. Грави је гранд. Међутим, грејна смеса преливена у посуду за пилеће колачић је увреда за оба прелепих састојака.

2. Веггије су подпар.

Грах и шаргарепе? Шта је ово школски кафетеријски оброк? чек…

3. Припада у школској кафетерији.

Наравно, брзо, јефтино и лако се служи стотину одраслих средњих школа. Али то такође значи да то није нешто вредно стварања код куће.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Прилично сам сигуран да то није како би требало да изгледа. #цхицкенпотпиефаил #тхреехоурсвастед #беттертасте добро #воменирл

Пост који је поделио Калле (@каллеерин)

4. Цела ствар је један укус.

Ох, ти си хтео кремасто, али добро укусно јело, где благо сос не пређе све? Штета, пита од пилећег љиљана је овде да уништиш дан.

5. Потпуно застарјела.

Овај оброк за пите од меса можда је био одличан када су ваши родитељи или баке и дјед расте, али сада имамо такве боље опције. Направите тепих који у ствари вреди своје време.

слика

6. Прича о историји је ужасна.

У 16. веку, Британци би пиле живе птице у пилетине. И понекад би прво стављали птице у другу. Одвратно и одвратно, искрено.

7. Пуфф пастри је једина штедљива милост.

Када је надопуњавање једино што иде на јело, зашто наставити даље? Ох, само покушавате да прикријеш мушицу с нечим лијепим и савршено ошамућеним. Не можеш да ме превариш.

8. Замрзнуте верзије су ноћна мора.

За разлику од пице, тјестенине, наранџасте пилетине, сендвича за доручак, багела и готово све друге хране на планети, замрзнута пита од пилећег пита увек страшно испада. Све у тој танкој алуминијумској понори је соупи или гопав, а корица – једини добар део! – никад не излази право. Фотографија на паковању је увек проклета лаж.

слика

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

− 6 = 3