14 ствари које треба знати пре него што једете код Хоотерса

Хоотерс има сасвим репутацију међу купцима и скептицима. Међутим, кичаст, а понекад и лепљив ланац ресторана познат по својим крилима, наранџасте кратке кратке хлаче и, наравно, пуно расцепа има неколико мало познатих чињеница које морате знати пре него што одлучите. А и пре него што почнете да се баците на следеће вруће крило.

1. Све је почело у Цлеарватер, ФЛ.

4. октобра 1983. године отворена је прва локација у Сунчевој држави. Тема се окренула око плажне, ретке културе сурфера, због чега су Хоотерс Гирлс представљали “Алл-Америцан Цхеерлеадер” и “Гирл Нект Доор”.

слика

Схуттерстоцк

2. Постоје локације у 28 земаља.

Љубитељи глобетротерског крила могу се попети у више од 430 Хоотерс ресторана у земљама попут Аустралије, Бразила, Доминиканске Републике, Тајвана, Немачке, Колумбије, Русије, Швајцарске, Мексика и још много тога.

3. Име је инспирисало Сатурдаи Нигхт Ливе.

Стив Мартин је био домаћин епизоде ​​СНЛ-а од 17. маја 1980. године, а његов монолог под насловом “Верујем” укључује линију која каже: “Верујем да је погрдно да се женске груди назову” сисама “,” врчи “,” виннебагос “или” златне бозос … “и да их треба само назвати” хоотерс “.”

4. Кристен Риттер је била Хоотерс Гирл.

Па, некако. Она и Она је ван моје лиге цо-стар Алице Еве постала је почетна Хоотерс Гирлс 2010. године на локацији Атланта, ГА. Они су први добили тај статус. Риттер је чак рекао Паге Сик: “За [Хоотерс] то је био публицитет, за мене је то било животно достигнуће.”

слика

5. Можеш постићи послове после мрака.

У Хоотерс-у постоји благотворни сат који траје од 10х. до затварања сваког дана. Током тог периода, можете набавити полупензионе предјела.

Фотографија коју је послао Рхеанна О’Неил Белломо (@ рхеаннаонеилбелломо) 15. фебруара 2015. у 14:17 ПСТ

6. Хоотерс Гирлс су веома поносни на своје послове.

“Жене које раде тамо су супер оснажене бадасе”, рекла је једна бивша Хоотерс девојка Цосмополитан.цом. На сајту бренда чак иду далеко да кажу: “Много више од лепог лица, Хоотерс девојке имају игру. Они су интелигентни и пажљиви, користећи своју енергију, искуство и личности како би служили гостима свугдје да живе у овом тренутку и узму одмор од спољног света. ”

7. Крила су, далеко, најбољи продавац.

И да, људи иду за храну – а не девојке.

8. Униформа је варљиво строга.

Хоотерс Гирлс су технички ангажовани као забављачи, што значи да компанија може донијети строга правила о њиховом појављивању. Свака девојка мора носити “пантихосе”, бежичне патике и беле чарапе за чарапе, брендирани врх танка или мајицу, и иконичне наранџасте чарапе Соффее. Штавише, њихова коса мора увек да се спусти – никада у коњском или конусном – а сваки дан се захтева шминка.

слика

9. Хоотерс Гирлс могу само у петак носити црно.

Као што се види на невероватној дипломатској фотографији помоћника социјалних медија Делисх.цом, “забављачи” су дозвољени да носе црну боју као случајан петак.

слика

Сам Гутиеррез

10. Бенефиције запосленима су заиста стварно страшне.

Хоотерс нуди школарину за ученике, плаћа ако учествујете у календарском пуцању или се такмичите у такмичењу за купаћи костим или сајму, а распоред је веома флексибилан. Неки ресторани такође нуде попусте за сунчање и теретане за своје Хоотерс Гирлс.