Goedkope Halloween-eten: waar kunt u wat geld besparen op enge goede fast-foodtraktaties vandaag

Krispy Kreme Halloween Doughnuts

Krispy Kreme

Zelfs als je te oud bent om trick-or-treating te doen, kun je dit Halloween nog steeds een paar lekkere goedkope etenswaren krijgen. Gooi op een kostuum (of op z’n minst een bril met een neus eraan) en ga naar deze eetgelegenheden voor een goedkope maaltijd, voordat je naar een Halloween bash gaat of de kinderen meeneemt voor wat gratis snoep.

Chipotle: Chipotle biedt zijn geliefde burrito’s aan voor $ 3 per pop na 17.00 uur vanavond voor alle vermomde klanten. Ook inbegrepen in de $ 3 deal zijn burrito schalen, salades en taco’s.

Krispy Kreme: Trek een kostuum aan en ontvang een gratis donut. Gedaan.

Starbucks Houd je energie voor de Halloween-festiviteiten met $ 3 Frappucinos bij Starbucks overal na veertien.

Sonic: Pak op elk moment 50-cent maïs honden uit de beroemde drive-up eetcafe.

Jack In The Box: Als je het geluk hebt om in Indianapolis, Charlotte, Bakersfield of een andere van de selecte steden die Jack In The Box waardig worden geacht te zijn, ontvang je een gratis 3-delige bestelling van Croissant Donuts wanneer je in kostuum verschijnt.

Arby’s: Vergeet “trick or treat” – bij Arby’s, zeg gewoon, “trick or vleesen je krijgt wat gratis spek op je boterham.

Outback Steakhouse: Je kleintjes meenemen in de buurt om bergen snoep te verzamelen? Zet er twee gratis bij in Outback Steakhouse als je voor je eigen maaltijd betaalt.

IHOP: Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen genieten van een volledig gratis “Scary Face Pancake”.

[h / t FoodBeast

Gerelateerd: Ghost-thema Halloween behandelt je zult sterven voor

Meer lekkere eten vinden op Delish:

Zoek het perfecte recept op onze homepage Ontdek het laatste foodnieuws Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter