8 voedsel kostuums die u volledig kunt samengooien op de laatste minuut

Zie deze looks in actie

Donut

beeld

Dit met strooisel overtrokken ontwerp voelt alsof je in een kussen gewikkeld bent, wat perfect is voor dat moment waarop je high van suiker eindigt en je bent ongeveer vijf seconden verwijderd van het opkrullen in een hoek van het huis van je vriend en crasht.

KOOP HET NU: Donut, $ 30; Doelwit

Bob’s Burgers

beeld

Oproep aan alle wanna-bobs die er zijn: je staat alleen voor de snor (helaas niet inbegrepen), maar het is een kleine prijs om te betalen voor alle geweldige oneliners die je de hele nacht kunt verspillen. Gelukkig is het Louise-kostuum voorzien van een konijnenhoed eraan bevestigd – het is een capuchon – dus je bent helemaal klaar.

KOOP HET NU: Louise kostuum, $ 30, en Bob kostuum, $ 22; Geest Halloween

Ananas

beeld

Je draagt ​​eigenlijk een oversized capuchon, wat betekent dat je de hele nacht comfortabel zult zijn. Kan niet hetzelfde zeggen voor al die korset-rockin ‘, tutu-wedgie-pickin’ sexy verpleegsters / duivels / prinsessen / gebakken aardappelen die er zijn.

KOOP HET NU: Pineapple-jurk, $ 58; TipsyElves.com

Snap, Crackle en Pop

beeld

Eindelijk, een groepskostuum met karakter – en minimale, minimale inspanning. Het is perfect voor die vriend die erop staat dat hij zich niet verkleed (we hebben er allemaal een). Trek gewoon een spijkerbroek en een T-shirt aan en knoop dan een bandana vast, bevestig gouden knopen en voeg een hoed toe voordat je het feest instapt. dunzo.

NU KOPEN: Kostuums met snap, crackle en pop, $ 25 voor alle drie de outfits; Geest Halloween of Amazone

Pin It Now!

beeld

Op die manier zul je het later niet vergeten.

Frietjes

beeld

Eindelijk een kostuum dat je een excuus geeft om alle friet te eten. Je begint gewoon aan de rol, toch? Zelfs als die logica een beetje kannibalistisch is.

KOOP HET NU: Frietenkostuum, $ 25; Doelwit

Vuurbol

beeld

Het is 2017 en je kunt alles zijn wat je maar wilt zijn … inclusief een fles Fireball-whisky, blijkbaar. Er zijn twee takes op het kostuum, dus het is jouw oproep welk pad je kiest. Zolang je iedereen om je heen laat schrikken.

KOOP HET NU: Vuurbol kostuum, $ 40; Amazone

Kolonel Sanders

beeld

Als je dacht dat al die advertenties met comedians die de kolonel speelden freaky waren, wacht dan maar tot je dit kostuum van dichtbij ziet. Het is een riff op die kostuums uit de jaren 80, met een plasticky, slabbetje-achtig “shirt” en een even plakkerig, zeker om te-maken-je-gezicht-zweetmasker.

KOOP HET NU: Kolonel Sanders kostuum, $ 5; KFCLimited.com

Augurk

beeld

Iedereen weet dat je een grote dille bent, dus je kunt net zo goed de titel waarmaken met dit kostuum. Overtuig een vriend om je te verkleden als een fles Jack Daniels, en je kunt jezelf een augurk noemen.

KOOP HET NU: Pickle-kostuum, $ 30; Party City OF Deluxe-versie, $ 50; Amazone

Добавить комментарий

*

8 + 2 =