Tot ce trebuie să știți despre închirierea unei mașini congelate Margarita

Știri: Este o petrecere nouă înghețată și nu are nimic de-a face cu Elsa. (Bine, glumă proastă.) Gazdele din întreaga țară sunt nevoiți să renunțe la margaritas în mixerele lor și sunt absolvenți la marile ligi: Închiriază mașini industriale de margarita pentru a-și face treaba pentru ei (ca acele mari pe care le vezi, sport bar local). Bine, bine? Iată ce trebuie să știți.

imagine

Dedicat lui Margarita Man

Ați fi surprins, dar există o mulțime de companii de închiriere de partide care oferă aceste mașini de margarit înghețate – sunt uluitor de ușor de găsit. Așteptați să plătiți aproximativ 150 de dolari pe partid pe mașină pentru un singur gust (și până la 300 de dolari pentru un sortiment). Deși numărul specific variază de la locație la locație, în general acest preț include livrarea, configurarea și ridicarea și, de obicei, concentratul de margarită pre-amestecat. (Cea mai bună parte: aceste mașini nu necesită nici măcar gheață, care este probabil cel mai mare dar de a închiria unul.) În unele locuri, acest preț vă va aduce de asemenea fixări precum paiete, umbrele de hârtie și sare pentru jante. Merită să menționați că ați putea să cumpărați unul – dacă sunteți tipul de persoană care ar putea avea nevoie de cantități industriale de cocktailuri înghețate, cum sunt unii oameni – dar vă va conduce aproximativ 2000 USD.

imagine

Inchirierea de petreceri de petrecere a timpului liber

O căutare rapidă pe Google va aduce companii locale din zona dvs., dar există și unele naționale, precum Margarita Man, care deservesc multe locații. Ascultați asta? Asta e sunetul unui milion de amestecatori care se pun înapoi în dulapurile lor….

Urmăriți Delish pe Instagram.


Добавить комментарий

*

59 + = 66