Povestea nebună în spatele limitei culorii limonadei roz

Pink limonada a fost parte a culturii americane de zeci de ani, făcând apariții în timp real la târguri de stat, grătare de vară și petreceri la piscină. Dar cum este băutura atât de roz atunci când lămâi sunt foarte clar galben strălucitor? Sigur, există lămâi roz, dar sucul lor este clar. Deci, ce se întâmplă aici în lume?

Smithsonian a făcut unele investigații istorice și răspunsul ar putea să vă supărească total. Potrivit revistei, limonada convențională și-a făcut debutul de stat în secolul al XVII-lea mulțumită imigranților europeni. Dar limonada roz nu a avut loc până în secolul al XIX-lea în toate locurile – în circ, unde oamenii s-ar aștepta la spectacole senzaționale cum ar fi respirația respirației și înghițitorii de sabie și, în mod aparent, își doreau băuturile răcoritoare să fie la fel de ciudate.

Dar cum a fost făcută atunci? Există câteva teorii despre originea limonadei roz. Una este din anul 1912 New York Times necrolog pentru Henry E. Allott, care a fugit pentru a se alătura circului și se crede că este inventatorul limonadei roz după ce a scos accidental bomboane roșii de scorțișoară într-un lot de limonadă.

Cea de-a doua poveste este că doi frați, George și Pete Conklin, s-au grăbit să facă mai rapidă limonadă și astfel au folosit o cârpă de apă care tocmai a fost folosită pentru spălarea ciorapilor roz. Nu-mi place.

Nimeni nu știe care dintre teorii este corectă, dar limonada roz rămâne nesemnificativă populară până în prezent. Un raționament în spatele lor este culoarea “relaxantă”, “calmantă” și “tinerească”. Cu excepția versiunilor de astăzi nu au nici o aromă de scorțișoară-tinged. În schimb, este colorat cu suc de struguri suficient sau extras pentru a nu-l tenta și pentru a obține acea nuanță perfectă.

imagine

Urmați Delish pe Instagram.