Cum să setați o masă de masă de repetiție frumoasă

 <p>“Decideți o poveste de culoare și o duceți în china, servetele, flori, meniuri”, sugerează Lhuillier. Ea sugerează, de asemenea, că “un meniu imprimat pe un șervețel este un aspect mai modern decât un inel de șervețel” și arată că ați luat timp pentru a planifica o masă minunată. ” Și flori? Spune Lhuillier: “Oh, îmi place o abundență și multe și multe lumanari”. </p> <p></br><br/> Din colecția Monique Lhuillier pentru Royal Doulton: tacâmuri Femme Fatale și atelier și tacâmuri Atelier; disponibil la Bloomingdale’s.</p> <p>“title =” Femme Fatale Făină și flori ”</p> <p>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f9d8cbe1153_-_tablescape-placesetting-xl-59096617.jpg?crop=1xw:0.5xh;center, top & redimensionare = 480: *“</p> <p>/></p> <div class= Julie Toy

Designerul de rochie de mireasa Monique Lhuillier este cunoscut pentru eleganta moderna. Am rugat-o pe expert să-și împrumute stilul însuflețit la o cină de repetiție. Iată cum să vă ajutați să vă creați propriul decor contemporan și unic de masă. Aveți în vedere câteva idei de perechi de vin pentru cina dvs. specială? Obțineți sfaturi sănătoase de la expertul nostru, Kevin Zraly, care va impresiona cu siguranță oaspeții dvs..

 <p>“Decideți o poveste de culoare și o duceți în china, servetele, flori, meniuri”, sugerează Lhuillier. Ea sugerează, de asemenea, că “un meniu imprimat pe un șervețel este un aspect mai modern decât un inel de șervețel” și arată că ați luat timp pentru a planifica o masă minunată. ” Și flori? Spune Lhuillier: “Oh, îmi place o abundență și multe și multe lumanari”. </p> <p></br><br/> Din colecția Monique Lhuillier pentru Royal Doulton: tacâmuri Femme Fatale și atelier și tacâmuri Atelier; disponibil la Bloomingdale’s.</p> <p>“title =” Femme Fatale Făină și flori ”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f9d8cbe1153_-_tablescape-placesetting-xl-59096617.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & redimensionare = 480: *“<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Julie Toy

Femme Fatale și flori

“Decideți o poveste de culoare și o duceți în china, servetele, flori, meniuri”, sugerează Lhuillier. Ea sugerează, de asemenea, că “un meniu imprimat pe un șervețel este un aspect mai modern decât un inel de șervețel – și arată că ați luat timp pentru a planifica o masă minunată.” Și flori? Spune Lhuillier: “Oh, îmi place o abundență și multe și multe lumanari”.

Din colecția Monique Lhuillier pentru Royal Doulton: tacâmuri Femme Fatale și atelier și tacâmuri Atelier; disponibil la Bloomingdale’s.