Cele 10 cadouri de nunta pe care le pune pe patul lor de baie si dincolo de inregistrare

10. Cuptorul olandez rotund Le Creuset Signature

imagine

Ciorbe, risotte, găini întregi prăjite – puteți face ceva în toate aceste vase din fontă, dar credem că jumătate din recurs la mulți oameni este faptul că le puteți obține în aproape orice culoare sub soare. (Dar serios, acel albastru este la fel de minunat ca ochii lui Matt Bomer.)

9. Cuptorul Breville Smart Convection Pro

imagine

Când nu aveți timp să preîncălziți întregul cuptor, lăsați-l pe micuțul să facă toată munca. Este grozav pentru toasting covrigi, pizze personale și chiar și un mic lot de biscuiți – perfect pentru cei dintre noi care au controlul de sine zero când se confruntă cu o întreagă coală de ciocolată de ciocolată. Rețineți că, la aproape 18 centimetri lungime, va dura un spațiu critic contra.

8. Set de tacâmuri din 18 bucăți Calphalon cu auto-ascuțire

imagine

Nu faceți niciun amestec cu cuțite de ascuțit aici – toate tocurile din acest bloc de lemn au ascuțitoare încorporate, de aceea de fiecare dată când puneți o lamă departe, asigurați-vă că nu vă lăsați niciodată plictisitoare. Asta e suficient pentru a ne pune la îndoială poziția noastră cu privire la blocurile cuțite în întregime.

7. Consiliul de toamnă din lemn de salcâm real simplu

imagine

Phew – un cadou care nu va sparge banca! Această placă de tocare de 40 de dolari are un finisaj frumos, din lemn de culoare închisă, care arată elegant pe orice blat. Merită însă remarcat faptul că unii comentatori s-au plâns că finisajul începe să se desprindă destul de repede.

6. Cuisinart 13-Cup Processor de alimente

imagine

Dacă căutați ceva pentru a vă tăia legumele – sau pentru a transforma biscuiții de graham în praf, pentru Cookie aluat, desigur, fie că mergeți la mare sau mergeți acasă. Cel puțin acest lucru pare să fie cazul în majoritatea registrelor, care solicită procesorul de alimente cu dimensiunea de 13 cani. Asta eo bucată de bucate comestibile pe care ai putea să o faci.

5. OXO Good Grips Set de 15 bucăți de bucătărie

imagine

Mai degrabă decât să ceri tone de diferite obiecte gadget pentru a-ți îmbrăca bucătăria, miresele și mirele să-și îndrepte scannerele la acest set, care are tot ceea ce ai nevoie – șifon, clești, linguri, chiar și un masher de cartofi – toate într-un singur loc.

4. OXO Good Grips Set de 3-bucăți din oțel inoxidabil de amestecare din oțel inoxidabil

imagine

Un set robust de boluri de amestec este o bucătărie must-have. Oamenii gravitează spre acest set, deoarece învelișul din plastic ajută la menținerea temperaturii, în timp ce interiorul oțelului înseamnă că bolurile nu vor începe să miroasă (sau să fie colorate) după câteva utilizări.

3. Blender de 3 viteze Vitamix TurboBlend

imagine

La 470 dolari, veți dori să intrați cu un prieten – fă-o întreaga petrecere de nuntă – pentru a vă oferi bestia blender-ul visei ei, dar acest instrument nebun-puternic merită. Spre deosebire de mixerele cu discount, care abia se toarna gheata, acesta impresioneaza si cu piine cu usurinta. (Este secretul acestor smochine ucigase ombré, BTW.)

2. OXO Mărește bine spiralizatorul de masă

imagine

Zucchini – fidea – AKA zoodles – au fost o tendință uriașă în ultimii ani și nu arată semne de oprire. Acest obiect gadget la îndemână îl face ușor să biciuiți zoodle-y pe Pad Thai, scampi de creveți și parmă de pui.

1. Mixer de stand KitchenAid 5-Quart

imagine

Amazon

Un registru fără un mixer Kitchenaid Stand pe el este ca o petrecere de bachelorette fără fotografii de pickleback – sigur, ai putea avea una fără ea, dar nu este același lucru. Mixerul clasic, de 5 litri, a devenit un suport pentru majoritatea listelor de așteptare în aceste zile.