Ce să aduci la o petrecere din 4 iulie când nu ai timp să gătești

Cu 4 iulie într-o marți a acestui an, este ușor pentru vacanță să vă alunecare. Mergi cu munca, comisioanele, găsind costumele patriotice fără să-i dai peste unchiul Sam – și apoi, bam! Începeți târziu la o petrecere pe care ați spus că ați fost “în drum” cu o oră în urmă și aveți nevoie de un fel de mâncare.

Opriți panicatul. Te-am prins. Iată ce să facem, fără să ne stabilim că aducem o geantă ruptă de Ruffles și un extraolar de două litri.

Dacă sunteți aproape de țintă:

mure white chocolate s'mores

Jonathan Boulton

Aduce un kit complet pentru a face s’mores. Target conduce o afacere în care economisiți 1 dolar atunci când cumpărați trei dintre următoarele (sau 1 din fiecare): Kraft 10-17,5 oz Jet-Puffed Marshmallows, Honey Maid graham crackers, și Hershey’s 6-pack de ciocolată lapte de ciocolată aducă un pachet de slănină și face sosuri de șuncă la țintă.

Ţintă Jalapeno Pimento Dip
Ţintă

Brandul “Archer Farms” a lui Target vinde a Jalapeño Pimento Brânză Dip asta e de fapt un popper jalapeño deconstruit. Împerecheați-le cu chips-uri pita și legume proaspete din secțiunea de produse și sunteți toți pregătiți.

Buchet O Balloons
Ţintă

Dacă mâncarea este acoperită, aduceți distracția. Acest Bunch O Baloane kit vă permite să umpleți și să legați 100 de baloane de apă într-un minut plat – și vine într-un roșu, alb și albastru adecvat pentru Murica. În plus, este în vânzare pentru 7 dolari până sâmbătă.

Dacă aveți 5 minute de la Walmart:

Walmart Deli

Flickr / Rusty Clark ~ 100K fotografii

Mergeți direct în secțiunea deli, pentru a încărca fierberea pene de cartofi și bucati de pui. Sau, dacă aveți înștiințare de 24 de ore, sunați la deli și comandați unPlatter pentru apetitoare a ridica. Acesta vine cu jalpeño poppers, batoane de mozzarella și pui de popcorn.

Sam's Choice Puff Pastry
Walmart

Dacă gazda vă va permite să împrumutați cuptorul timp de aproximativ 20 de minute, treceți la secțiunea de alimente congelate pentru câteva pachete de TGI de vin rosu cu trei felii si branza de branza (pentru că cine nu iubește bilele de brânză de prajit ?!) sau asta Sam’s Choice Pastry Appetizer Pack, care servește produse de patiserie cu puf plin de șuncă și brânză sau ciuperci, praz și brânză.

Dacă sunteți un devotat Publix:

Publix Buffalo Chicken Dip
Publix

Dacă nu ai timp să faci bivol de pui dip te, du-te direct la magazinul Publix și cumperi versiunea lor premade. Ne place să recunoaștem, dar este la fel de bun. Primăvară pentru cel puțin 2 – 3 căzi, pentru că, chiar dacă găzduiți o petrecere de patru, va merge – repede.

Publix Kabobs

Facebook / Publix

Nimeni nu se va plânge să vă echipați o secțiune a grătarului pentru o vreme când veți apărea cu acestea carne de pui premade sau thailandez BBQ steak Kabobs.

Dacă sunteți Costco-Bound:

Costco store

Acum că știți truc la cumpărături fără un membru la Costco, nu aveți niciun motiv să nu vă lăsați să faceți cumpărături în magazinul pentru cumpărături pentru nevoile dvs. de planificare a petrecerilor. Dacă aveți nevoie de o aplicație ușoară, ajungeți la Nancy’s Frozen Petite Quiches – care vin într-un amestec de brânză și șuncă și spanac și brânză – sau Cola de gâscă de bivoli de ouă de pui Rolls.

Bivol Chicken Egg Rolls
Costco

Nu este o petrecere fără un desert de calitate, așa că dacă nu te-ai lăsat să biciuiți tortul de înghețată roșu, alb și albastru – sau celebrul tort de pavilion al lui Ina Garten – dă-ți o trecere cu Costco cheesecake cu două pachete. Fiecare dintre ele are un cheesecake în formă de broască țestoasă de 10 inch și o varietate de ciocolată triplă.

Dacă sunteți comerciantul Tipul lui Joe:

imagine

Comerciantul lui Joe

Toată lumea știe TJ’s pentru faimosul său Chuck Two-Buck, dar în această vară, supermarketul a lansat un pachet perfect pentru o petrecere conserve de rosé. La aproximativ 1 dolar pe can, este una dintre cele mai ieftine moduri de a-mi face rosu toată ziua -.

Tropical Mango Salad Kit
Comerciantul lui Joe

Cookouts tind să fie grele pe bine, alimente grele – burgeri, câini calzi, salate de cartofi, macaroane și brânză, BBQ. Echilibrează lucrurile prin a aduce acest lucru Set de salata tropicala de mango. Acest amestec de arugula și verdele copilului este încărcat cu cashews, bucăți de mango uscate, varză roșie mărunțită, morcovi și chipsuri prăjite de nucă de cocos. Se livrează cu un dressing de caju Mango Tamarind, astfel încât puteți să-l asamblați literal într-un vas de amestecare la petrecere sau 2 minute înainte de a ieși din ușă.

jalapeno Limeade
Comerciantul lui Joe

Dacă rosé nu este stilul tău, poți aduce cocteilul de semnătură. Încărcați-le pe TJ Jalapeño Limeade (este de numai 2,29 USD pe cana de 32 de uncii), gheață și o sticlă de tequila sau vodcă și ai un cocktail de semnătură pe care oamenii îl vor răsfăța toată noaptea.

Urmați Delish pe Instagram.