Aceste 7 Hacks ieftine Booze va clasifica serios până noapte

Prima dată când iei o băutură de la paharul tău solo de PBR cald și crezi că “merit mai bine” este un moment de vîrstă. Este un punct de cotitură care marchează un nivel de maturitate și de conștientizare de sine pe care nu ți l-ai cunoscut deja … un bar mitzvah de fel. Din păcate, spre deosebire de bar mitzvahs, o dorință de a găsi băuturi alcoolice de calitate nu aduce cu ea o mulțime de bani.

Dar frica nu, prieteni – nu trebuie sa aruncati banii in chirie pe lichior de varf sau bere artizanala pentru a te bucura de cateva inapoi. Având în minte bugetul tău mic, am înrobit câteva trucuri de geniu pentru a face mai bun gustul alcoolului ieftin. Două Buck Chuck, bere bună și bere ușoară pot beneficia de aceste trucuri ușor.

1. Infuzați boize de calitate scăzută.

Cea mai bună modalitate de îmbunătățire a băuturii de pe raft este de a masca aroma. Infuzand vodca ieftin cu bomboane adauga dulceata la moale aroma aspra – incercati aceste geniu Pink Starburst Cosmos sau face Gummy Bear Sangria pentru urmatoarea petrecere. Și nu uitați: Sangria nu reușește niciodată. Rainbow Sangria și Sangria Fireball sunt o dovadă.

Starburst Vodka

Chelsea Lupkin

2. Faceți-vă propriile coolere de vin.

Trateaza vinul ieftin ca baza, si il poti transforma complet intr-o bautura racoritoare. Alegeți un vin alb sau roșu care se va amesteca bine cu alte arome. Combinați vinul și sifonul egal pentru a adăuga un anumit factor fizz (sifonul, prosetorul sau tonicul sunt grozave), apoi amestecați într-un pic de lichior aromatizat – gândiți-vă la fructe Schnapps, Pucker sau Chambord. Adăugați lichiorul la gustul dvs. și serviți preparatul pe gheață cu o garnitură proaspătă de fructe și beți cu puful dvs. dacă vă simțiți fantezie.

3. Aerați-vă vinul – nu este necesar un decantor.

Dacă cumpărați vino pentru mai puțin de 10 $, probabil că nu aveți un decantor fantezist în orice caz, așa că folosiți ceea ce aveți! Se toarnă o sticlă de vin cu frunze joase în blender și se amestecă timp de aproximativ 30 de secunde. Spălați spuma, apoi beți. Acest lucru face treaba de a deschide vinul până la oxigen pentru a soluționa taninurile, ceea ce îi poate da un gust amar.

imagine

Bruce Shippee / EyeEm

4. Pune-ți Brita la muncă.

Vodca ieftină este ușor de identificat datorită mirosului de udare a ochilor și lipsei totale de băutură. Dacă ești limitat la chestiile aspre, încercați să-l puneți printr-un filtru Brita de trei până la cinci ori, apoi răciți-l. Filtrul este destinat să îndepărteze impuritățile organice din apă, deci ideea este că poate face același lucru cu băuturile alcoolice, astfel încât acestea să scadă mai ușor. Este probabil cel mai bine să utilizați ulciorul numai pentru acest scop de acum înainte, cu excepția cazului în care vă bucurați de o aromă de aromă de vodcă în apă.

5. Beer de frățioare de prajit.

Chiar și vasele ofensive precum PBR și Corona pot fi salvate cu adăugarea unor ingrediente inteligente. Creați cocteiluri de bere gustoase prin asocierea preparatelor cu sucuri sau lichioruri gratuite – berea din grâu joacă frumos fructe citrice, cum ar fi grapefruit, în timp ce berea mexicană se poate ridica la aromele savuroase de roșii și sos fierbinte.

Budweiser Bottles

Budweiser / Facebook

6. Activați vinul ieftin cu bule.

Dacă SodaStream nu a fost deja gadgetul dvs. preferat pentru bucătărie, va fi acum. Vinul alb sau rosul ieftin, care lasă ceva de dorit, se va simți dintr-o dată fantezie cu un pic sau carbonație. Umpleți o sticlă SodaStream așa cum ați proceda cu apă (nu treceți de linie!) Și adăugați câteva pompe de fizz. Bulele vor face ca vinul să pară mai aromat și să aibă un gust mai proaspăt. S-ar putea chiar să crezi că bei șampanie!

Șampanie Toast

Getty Images

7. Amestecați-o într-o băutură înghețată.

Când totul eșuează, distrageți-i pe toți prin servirea băuturii tristă într-un mod distractiv. Bateți un lot de cocktail-uri înghețate, iar prietenii dvs. vor fi mai preocupați de înghețarea creierului, indiferent de orice indiciu al Smirnoff. O mulțime de plăceri, cum ar fi Skittles Vodka Slushies sau Sangria Margaritas înghețate, vor primi oricare partid.

fleacuri Slushies

Chelsea Lupkin

Urmăriți Delish pe Instagram.