Најбоља нова ББК књига

Спомен-дан викенда је незваничан почетак сезоне грила и нисам могао бити сретнији. Шта је боље од хлађења у дворишту (или травњак или пожар, без обзира на околности које вам допуштају), пијете хладан напитак и стрпљиво чекају сочну хамбургер на жару? Ништа! И то је управо оно што ћу радити овог викенда у једној од главних градова на грилу – Кансас Цити.

Тако да сам морао да радим пролаз кроз нашу колекцију кухињских књига за неке нове драгуље и наишао на неколико који су погодили мој фанци.

Изненађујуће:

Ал Рокер-ова велика лоша књига роштиља: 100 једноставних рецепти за роштиљ и роштиљ на роштиљу Ал Рокер

Сви знају да је Ал Рокер страствен у метеоролошкој ситуацији, али је и изванредна одјећа за храну. Ова књига је привлачна. Рокер дели своје личне приче о свом детињству и његовој повезаности са печењем и његовим оцем. Рекао је: “Покушао сам да изнесем књигу коју ћете стварно користити. Хајде да се суочимо са тим, причамо о роштиљу и роштиљу овде, а то није ракетна наука”.

Станд-оут рецепти:

Кансас Цити-Стиле Рибс (воо-хоо!)

Схебоиган Братвурст

Шкампи са Цилантро-Минт Песто

Инспиришући:

Потопљени, слатеред и зачини: Комплетан водич за укус хране за грилл би Елизабетх Кармел

Ова књига је исцрпна. Прави глосар и водич за печење, ова скоро џепна књига џепне величине ће вам дати све знање које вам је потребно за производњу високо укусних намирница куваних преко пламена. Кармел објашњава припрему роштиља, како тестирати доношење меса и основна роштиљска времена, пре него што пређе на Соакс (слане и маринаде), Слатхер (сосове, глазуре, мопс, салсас и сладолед) и Сезоне (мешавине и зачини , винаигрети, маслацима, пестосима и потапајућим сосовима).

Станд-оут рецепти:

Мојо Маринаде

Победнички роштиљ Мама Фаие

Јацк Даниел’с Стеак Сауце

Желите стати на то цијели дан:

Бургер Бар: Изградите властите Ултимате Бургерс би Хуберт Келлер

Бургери увек добро зову мени. Без обзира да ли су једноставни и масти или сложени и егзотични, хамбургери привлаче ме у бескућном месождеру. Мужне лепоте које грацио странице Бургер Бар боље се уклапају у комплексну категорију, али су се пажљиво развијали како би досегли свој гастрономски врх. Фотографије су прекрасне и успевају да ме гладни. Рекао бих да је то знак добре кухарске књиге.

Станд-оут рецепти:

Сурф и Турф Бургер

Мусхроом Бееф Бургер

Бразилиан Роцк Схримп Бургер

Напомена: Ако сте на путу за Син Цити, Бургер Бар је ресторан у Лас Вегасу који је посвећен врхунском искуству бургера. Када се ресторан отворио, приказивао је највећи избор пива на тапкању на целој Лас Вегас стрипу. Није лоше.

Добавить комментарий

*

8 + 2 =