“Turcia pe masă” este noul “Elf pe raft”

A trecut de peste un deceniu Elful de pe raft a fost creată și, dacă am învățat ceva de la ea, aceasta este următoarea: America iubește un obiect inanimat ușor înfiorător, cu un mesaj. Mensch pe un banc a fost răspunsul lui Hanukkah la caracterul de Crăciun, dar ultimul riff este puțin mai secular – și nu trebuie să așteptați până în decembrie pentru a-l scoate.

imagine

Facebook / Turcia pe masă

Mamele din California Aprilie George și Kerry Manus au lansat Turcia pe masă în 2015. Ca și predecesorii săi, curcanul umplute vine cu o carte, plus pene de hârtie. Se pare că în zilele care duc la Ziua Recunoștinței, copiii pot scrie lucrurile pe care le sunt recunoscători pentru pene, apoi le lipesc în curcan. Puteți să salvați cele vechi și să cumpărați un nou pachet anul viitor. “Scopul nostru este să transformăm recunoștința într-o rutină zilnică”, a scris George și Manus pe site-ul lor.

imagine

Facebook / Turcia pe masă

CUMPĂRĂ ACUM: Turcia pe seturi de masă, $ 40; Turkeyonthetable.com

Turcia de pe masă funcționează, de asemenea, în parteneriat cu Fooding America, o organizație națională de ajutorare a foametei. Când cumperi pasărea faux, 10 mese sunt donate unei persoane care are nevoie. Pana in prezent, parteneriatul a sponsorizat mai mult de 435.000 de donatii de mancare. Și asta e tot ceea ce toată lumea – curcanii și cei care mănâncă tofușii – se pot întoarce.

VIDEO CONEXE:

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.