Nu există câini calzi aici: meniuri istorice din 4 iulie au avut supă de țestoasă

broasca testoasa soup

pericmain / flickr

Grill-urile sunt concediați. Carnea este marinată. Hot câinii sunt aterizați în cărucioarele de cumpărături. În weekendul din 4 iulie se deschide o bucătărie mare la nivel național. Este o tradiție. Dar dacă vrei cu adevărat să fii patriotism, vei mânca supă de broască țestoasă. De ce? Este totul în istoria epicureană a acestei mari zile de independență.

Mai mult de la Delish: 4 iulie Retete Picnic

Potrivit legendei, la 4 iulie 1776, John Adams, care a luptat pentru independență și, în cele din urmă, pentru că al doilea președinte al Statelor Unite și soția sa, Abigail, sa așezat la o masă de sărbătoare de supă de broască țestoasă, sos, mazăre verde și cartofi noi fierți în jachete. Au urmat masa cu budinca indiana sau Apple Pandowdy. Deși supa de broască țestoasă nu este văzută cu mult peste linia Mason-Dixon în aceste zile, a fost o dată o specialitate de vară. În același mod în care ne făceam cu incitări gratarele la primul semn de vreme caldă, americanii timpurii au pregătit gloanțele și s-au îndreptat spre iazul de broască țestoasă.

Sarah Lohman, un Gastronom istoric care a scris o bucată pe masa istorică pentru comestibile comestibile, scrie că, deși scrisorile lui John și Abigail le-au pus de fapt în două orașe distincte la acea dată, “această masă era tarif tradițional pentru New England, probabil servită de vecini a lui Adams. ” Dar până în prezent, meniul istoric, publicat pentru prima oară în 2006 Cartea de bucate din America de Heritage, este atribuită Adams și este o reflectare exactă a unei mese de sărbătoare timpurie americană.

Mai mult de la Delish: Un meniu roșu, alb și albastru

După acel prim patru iulie, sărbătorile anuale au continuat în statele nou formate. Grupuri uriașe s-au adunat să audă un orator și apoi să se așeze la o masă largă. Potrivit lui Arlene Coco, care a vorbit cu Lynne Farrington, curator al cărților la Biblioteca Rarelor și Manuscrise Annenberg din Philadelphia, se crede că aceasta este originea primelor partide politice ale Americii. La aceste mese, supa de broască țestoasă a rămas supa de jurnal. Într-o piesă de pe site-ul său, arlenecocoprairiekitchen.areavoices.com, Coco continuă să scrie: “Restaurantele locale au anunțat ora exactă la care ar fi disponibilă preparatele bogate. Ar putea fi probate sau gentlemenii i-ar putea trimite pe servii să-l cumpere consumul intern. “

Dar popularitatea broaștelor de țestoase nu a putut fi susținută. Ca o preocupare pentru conservarea anumitor specii de broaște țestoase a crescut, dorința de a le mânca a diminuat. O supă de broască țestoasă – făcută din carne de vită – a luat locul ei, dar nu a fost la fel. În cele din urmă, porcul prăjit a devenit noua centrală a festivităților din Fourth of July, care a sărbătorit tradiția gătiturilor și grătarelor.

Mai mult de la Delish: Classic Fourth of July Eats

Ce va fi gătit până în acest weekend? Este broasca țestoasă în meniu?