Carnea de ciocolată “One-Bowl” de la Martha Stewart

<p>Utilizați această rețetă ușoară de glazură de ciocolată pentru cupa de mână de Valentine Handwritten de la Martha Stewart.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Martha Stewart de ciocolată Glaze</strong></p><p>“title =” Glazura de ciocolată a lui Martha Stewart ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63c2d47be5_-_martha-writing-cupcakes-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & redimensionare = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Con Poulos / Martha Stewart în viață februarie 2009

Reprinted cu permisiunea de la Martha Stewart Living, Februarie 2009

RAnDAMenTe

18

INGREDIENTE

3/4 cana de praf de cacao neschimbata

1 1/2 cesti de faina pentru toate scopurile

1 1/2 cani de zahăr

1 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu

3/4 linguriță praf de copt

3/4 linguriță de sare

2 ouă mari

3/4 căni de apă caldă

3/4 ceasca de lapte

3 linguri ulei de șofrănel

1 linguriță extract de vanilie pură

PREPARAREA

1. Preîncălziți cuptorul la 350 °. Linii standard de brioșă standard cu garnituri de hârtie.

2. Puneți praful de cacao, făină, zahăr, sifon, praf de copt și sare într-un castron mare. Adăugați ouă, apă caldă, zară, ulei și vanilie, și amestecați până se netezesc.

3. Împărțiți aluatul în cupele de brioșă, umplând fiecare câte 2/3 complet. Coaceți până când tocurile revin la atingere, aproximativ 20 de minute. Transferați buchetele la rafturi de sârmă și lăsați-le să se răcească. Buchetele se vor păstra, acoperite, timp de până la 3 zile.