WTF este salata de broasca ochi ?!

Numai singurul nume te poate face să faci un shake-ul întregului corp: salata de broască-ochi. Imediat, este posibil să aveți atât de multe întrebări, care intensifică numai al doilea, când vedeți o fotografie a antenei. Și cu dreptate.

Are ochi de broască? Sau părți de broaște? Ce face o salată? De ce nu este nimic verde în această salată, oricum? De ce arata asa de prost ?! Și pentru dragostea lui Kermit Broasca, de ce, de ce, are numele ăsta?!

Desertul – sau, în funcție de locul în care locuiți, a atras atenția națională anul trecut, când New York Times a cercetat mâncărurile neprețuite de Ziua Recunostintei, și salata de broască-ochi a ocupat primul loc în patru state: Nevada, Idaho, Wyoming și Colorado. Ea se clasează pe locul trei în Utah, însă putem presupune că acest lucru se datorează faptului că atât de mulți oameni cunosc deja rețeta de la inimă – este deosebit de popular acolo, în special în rândul membrilor Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, potrivit Atlanticul.

Frog-Eye Salad

Ethan Calabrese

Pentru a fi clar, desertul nu conține părți de amfibieni. Salata de ochi roșii este probabil numită pentru că conține răcoritoare acini de pepe, o paste dulce care seamănă foarte mult cu un couscous de perle sau o pastină, pe care unii ar putea să le arate ca niște bulgări de creatură. Știți, îndoiți în budinca de vanilie, cu o dovadă consistentă de nucă de cocos îndulcită, mandarine și mini marshmallows.

Acel vizual nu poate fi atât de apetisant, dar felul de mâncare în sine are un gust foarte asemănător cu salata de ambrosie sau cu budinca de fructe de tapioca. Unele rețete fac apel la ouă, dar când ne-am propus să facem versiunea noastră, ne-am stabilit pe o abordare clasică care sa concentrat mai mult pe crearea unui desert ușor, pufos, de tip piladă, mai degrabă decât o parte groasă, gelatinoasă.

Încearcă-o pentru tine și să fii judecătorul: Poate salata de broasca-ochi va deveni noua ta cina de Ziua Recunostintei sau potluck must-have. Au avut loc lucruri străine.

Obțineți rețeta pe Delish.